sherman85 wrote:Certyfikat i key wyrobiłem na OPDA zgrałem na tel
sherman85 wrote:wszystkie inne programy helooxa signsis ale nie da się podpisać aplikacji są problemy
sherman85 wrote:Telefon: 519354916
czemu? można na telefoniekosmita1993 wrote:Na telefon? Tych plików nie zgrywasz na telefon tylko trzymasz na komputerze.
jest też wersja na telefonkosmita1993 wrote:Uruchamiasz SignSIS na komputerze
Chyvba będzie trzeba pogadać z paweloossem żeby zmienił nazwe teo pola na Model telefonu, może mniej osób wtedy tam będzie wpisywać numerkosmita1993 wrote:To już się robi idiotyczne...
W tym miejscu wpisujesz model telefonu (w Twoim przypadku 5800XM) a nie numer telefonu!
nemo333 wrote:Chyvba będzie trzeba pogadać z paweloossem żeby zmienił nazwe teo pola na Model telefonu, może mniej osób wtedy tam będzie wpisywać numer
Telefon: *
NIE NUMER!!! Model telefonu, który posiadasz.
Popieram. Nawet najnowszy soft (50.0.005) można złamać ale wiąże się to z flashowaniem telefonu złamanym oprogramowaniem.leo20 wrote:ten soft jest hackowalny przez hellooXa2
bn_design wrote:Eno, jasne, że można schakować i to nawet fw50. Ale nie HelloOx2'em tylko flashowaniem całej platformy z zaimplikowanym patchem. Jak wspomniał jojo87. Więc nie myliłem się tylko nie dopowiedziałem do końca
leo20 wrote:koorchuck, hellooxem 2 można łamać nawet do v40, gdzieś wyczytałem
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests