Witam. Z radością mogę przedstawić Wam recenzję telefonu Nokia 5800 XpressMusic. Powinna wyjść dużo szybciej, lecz walka o oceny i matura zrobiły swoje. Wersja w PDF, do pobrania w załączniku. Czekam na opinie.
Pozdro, Ziomal.
HitFan wrote:Tak wgl, mógłbyś to napisać tak normalnie na forum, ze zdjęciami i skrinami w fullHQ na IS
HitFan wrote: I jedno pytanko, skąd wziąłeś informacje, że 2,8", 2,8" ma N95 8GB. 5800XM ma 3,2"
Albo Nokia zmniejszyła ilość gadżetów albo czegoś od komisu nie dostałeśOtóż, że telefon zakupiłem w komisie, nie spodziewałem się, że dostanę wszystko co było od firmy.
Od drzemki budzika nie jest tylko ten przycisk, osobiście naciskam "czerwoną słuchawkę". Środkowy przycisk może służyć także od informowania o nieodebranych połączeniach a jego mruganie można włączyć w celu łatwego zlokalizowania telefonu.- Biały – menu główne telefonu, po przytrzymaniu otwiera menedżer uruchomionych aplikacji, drzemka dla budzika. Można włączyd opcję migania tego przycisku przy otrzymanej wiadomości lub nieodebranym połączeniu.
Nie tyle przejście lecz wyjście z aplikacji (poza standardowym odtwarzaczem muzycznym).- Czerwony – odrzucanie połączeo, natychmiastowe przejście z aplikacji do ekranu głównego telefonu
Tutaj mógłbyś jeszcze nadmienić, że lampa błyskowa to 2 diody LED.Tył: Klapka od baterii która zakrywa cały tył telefonu a na niej szybka do aparatu o rozdzielczości 3,2 MPix z autofocusem oraz lampa błyskowa (po zainstalowaniu odpowiedniej aplikacji może działad jako latarka).
jojo87 wrote:Albo Nokia zmniejszyła ilość gadżetów albo czegoś od komisu nie dostałeśM.in. chodzi mi o podstawkę do oglądania filmów.
jojo87 wrote: Czerwony – odrzucanie połączeo, natychmiastowe przejście z aplikacji do ekranu głównego telefonu
Nie tyle przejście lecz wyjście z aplikacji (poza standardowym odtwarzaczem muzycznym).
Jest Nokia 5800 Navigation Edition ale pierwsze słyszę o bardziej nawigacyjnej 5800 XpressMusicSileS wrote:Nie było jeszcze wersji srebrnej "Navigator Edition ?
Ale właśnie 5800 XM i 5800 NE to 2 różne modele. Znaczy się w sumie to jeden i ten sam telefon ale chodzi mi o to, że sprzedawane są jako 2 inne modele.SileS wrote:O to mi chodziło
jedynie pierwsze zestawy są tak bogate, późniejsze już z fabryki wychodziły bez niektórych rzeczyjojo87 wrote:Albo Nokia zmniejszyła ilość gadżetów albo czegoś od komisu nie dostałeś M.in. chodzi mi o podstawkę do oglądania filmów.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests