![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia 6210 Navi by Mati91 |
---|
![]() |
16 Sep 2012, o 15:26 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minęły już 2 miesiące od kupna Nokii 6210 navi.
Telefon na razie sprawuje się bardzo dobrze, slider nie lata, soft nie zamula ![]() ![]() ![]() Quote: Nokia 6210 Navigator System: Symbian S60 9.3 FP2 Soft: RM-367 / 05.16 Procesor ARM5 369 Mhz Pamięć RAM 128 MB Wolna Pamięć RAM 80 MB Wyświetlacz 240x320 pixeli, 16777216 kolorów 1. Włączamy telefon: Modyfikacja animacji startowej ![]() - pulpit mojego telefonu ![]() - menu telefonu: ![]() 2. Aplikacje na 6210 navi Oczywiście system mam złamany za pomocą nortona. W telefonie mam zainstalowane najważniejsze dla mnie aplikacje takie jak: a) X-plore - menadżer plików ![]() ![]() b) Python c) SuperShot- screeny ekranu telefonu d) GG ![]() e) Smart Movie- odtwarzacz filmów ![]() f) RomPatcher, a w nim patche: ![]() g) Opera Mini w trybie LandSpace: ![]() h) iON Battery Timer ![]() i) Pho Net Info ![]() j) zmieniona czcionka Font Router k) Gry Nokia 6210 w standardzie oferuje 3 pełne wersje gier. Są to następujące tytuły: ![]() - Marble Cannon – gra zręcznościowa, której celem jest usunięcie kul na każdym poziomie poprzez połączenie co najmniej trzech kul tego samego koloru. - Jelly Chase – gra zręcznościowa, której celem jest zebranie bąbelków w labiryncie po którym porusza się bohater gry Jelly. Steruje się obracając labirynt, przy wykorzystaniu akcelerometru lub manipulatora. - Brian Champion – to gra umożliwiająca trenowanie umysłu przy użyciu pojedyńczych i codziennych ćwiczeń. l) biuro ![]() Przedstawione powyżej aplikacje, drobne modyfikacje sprawiają, że telefon współpracuje ze mną znakomicie i spełnia on wszystkie moje wymagania ![]() Pozdrawiam Mati91 |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)