![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-217] Nokia 6300 - ogólne opinie, czas trwałości baterii. |
---|
![]() |
24 Jan 2011, o 10:45 |
mar99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czemu chcesz BL-4C podróbkę? Ja bym założył właśnie te model w oryginale.
|
Last post |
![]() |
![]() |
25 Jan 2011, o 02:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mar99 wrote: Czemu chcesz BL-4C podróbkę? Ja bym założył właśnie te model w oryginale. jakbym miał kase to bym pewnie włożył oryginał ![]() Chociaż pewnie bym się zastanowił czy jest sens pakować do telefonu baterie za ponad połowe ceny za jaką go kupiłem ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 18:24 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy normalnym użytkowaniu około 2 dni na standardowej baterii.
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 15:45 |
Leghorn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podpowiedzcie mi Panowie, jak sformatować i czy jest to proces konieczny baterię BL-4C. Koleś w sklepie powiedział, że trzeba ją ładować po pełnym rozładowaniu przez 12h na wyłączonym telefonie. Troszkę nie chce mi się w to wierzyć, bo przecież to nie ten typ baterii, które były 15 lat temu, że trzeba było je ładować po 12 / 15 h. Co o tym powiecie?
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 15:49 |
mar99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tych baterii nie trzeba formować.
|
![]() |
![]() |
16 Feb 2011, o 01:26 |
ja jakos nie formatowałem ze 3 lata żadbej baterii i jakoś żyją
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:11 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
W tym temacie chciałbym się dowiedzieć za co lubicie, czemu nie lubicie, i co byście zmienili w owej Nokii. Ja Nokie 6300 lubie(mam sentyment) za to że to mój pierwszy telefon zakupiony za własne pieniądze. Łatwość obsługi oraz brak jakich kolwiek problemów. Co bym zmienił w 6300 ? Tak naprawde to baterie na taka o większej pojemności jak np. 1250 mAh. No to teraz czekam na wasze odpowiedzi. Mam nadzieję że temat się wam spodoba. Jeżeli jednak nie to proszę administrację forum o usunięcie/zmianę nazwy na inna jeżeli była by taka potrzeba. |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:15 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aparat lepszy by się przydał. Bateria rzeczywiście mogłaby być bardziej pojemna, ale to i tak jeden z lepszych telefonów Nokii.
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:16 |
Na plus -
Dobra klawiatura Możliwość modyfikowania W miarę dobry aparat Szybkość i stabilność Na minus - Bateria Wykonanie obudowy Odczyt kart max 2GB ![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:17 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia 6300 po Nokii E51 to według mnie najlepszy telefon (nie smartphone) ze wszystkich flagowych modeli Nokii. Zmieniłbym na pewno baterię na te 1300 mAh, wsadził aparat przynajmniej 3,2 Mpix z flashem, łącze jack 3,5 mm oraz dodał 3G
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:19 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon w sumie niczego nie oferuje poza prostymi gierkami w javie, dzwonieniem i sms
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:30 |
Moim zdaniem dobrze że nie jest to jakiś kombajn tylko normalny telefon. Kilka lat temu nie oczekiwano od telefonów komórkowych aż tyle bajerów co w dzisiejszych czasach.
|
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:42 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w 6300 jedyne co by można zmienić to jacka na 3,5mm. Reszta jest ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 21:48 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do tej pory brakuje mi tych diod w e52
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2012, o 22:01 |
HitFan wrote: w 6300 jedyne co by można zmienić to jacka na 3,5mm. Reszta jest ok ![]() ![]() Z jackiem to dobra sprawa ale nie do tej baterii. Wtedy bateria trzymała by po kilka godzin. Jak już zmieniać jack-a na większy to baterie automatycznie też. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)