![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia 6303 Classic, czy 6303i Classic?! |
---|
![]() |
20 Jan 2012, o 18:01 |
kanonier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na 100% Nokia 6303i
|
Last post |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 20:44 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkowałem Nokie 6303i przez 3 miesiące oraz mam z nią styczność kilka razy w ciągu tygodnia.Zdjęcia bardzo dobrej jakości moim zdaniem.Cały interfesj telefonu był bardzo fajny.Duże nify bateri i zasięgu i zegar na pół pulpitu wcale nie wyglądały tak źle.Co do wątku o baterii to zależało od użytkowania gdyż raz potrafiła trzymać całe 6 dni a czasem po 2 dniach padała.Dobry telefon i gdybym tylko mógł to bym nabył go sobie jeszcze raz
![]() |
![]() |
![]() |
14 Mar 2012, o 02:50 |
mctoja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorry, że się wtrącę.. ale w obu telefonach można zmienić wygląd menu i galerii
![]() ![]() poza tym masz to na początku tego filmiku.. jak dla mnie to nif'y 6303i są o niebo fajniejsze.. zwłaszcza bateria coś zegarek też ![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2012, o 20:56 |
Grzegorz_S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam 6303 od blisko 2,5 roku- nie zamienię na nic innego! Świetny sprzęt, bezawaryjny, robi ładne zdjęcia. Mam tylko pytanie dla bardziej obeznanych w temacie tej i podobnych modeli Nokii: jak przenieść/ skopiować wiadomości sms i mms z sim i pamięci tel. na kartę SD? Kupiłem kartę 4 GB (firmy Platinet w Realu, telefon ją wykrywa bez trudu) i chcę przenieść do zdjęć wiadomości, schować fabryczną 1 GB-ową kartę i założyć nową. Wolę nie kombinować, żeby nie stracić tych wiadomości i dlatego pytam...
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)