Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jeśli chodzi o 6303i to jak ostatnio kumpel pokazał mi kilka zdjęć zrobionych telefonem to byłem miło zaskoczony. Dodatkowo ma lampę błyskową. A jeśli chodzi o muzykę to w akcji go nie widziałem (słyszałem), ale ma gniazdo jack 3,5mm dzięki czemu możesz sobie każde słuchawki podpiąć.
I jeszcze jeden plus: od niedawna można sobie na nim aplikacje minimalizować (z resztą jak na wszystkich s40v5 i s40v6).
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Ta 6303i to jest prawie to samo co 6303c. Jeżeli chodzi o aparat to bardzo dobry, co do słuchawek to oryginalne są do bani, dźwięk wydaje się lekko przytłumiony i mają słabe basy, ma 55mb wbudowanej pamięci, 3G niestety nie ma no i tyle
Dziś go wziąlem na raty w mixelektroniks . naprawde fajny telefon, moja mama ma 6303 ale roznica jest wielka. zdjecia sa duzo ladniesze, dobra ostrosc, dzwiek bez zmian i piekny soft
A mam takie pytanko Jest tam może taki motyw jak w tych najnowszych symbianach? coś takiego. Bo gdzieś jakiś gość na mobile9 gadał że taki motyw jest w Nokii 6303i
[ Komentarz dodany przez: Adam: 4 maja 2010, o 20:18 ] To motyw na S40, a nie na Symbiana - Symbian zupełnie inny ma interfejs. Taka ciekawostka: Ten motyw jest jak na razie dostępny w NOWYCH Nokiach typu X2
Tam są same motywy jak z symbiana tzn ikony W ogóle telefon ma bardzo podobny soft jak cos w stylu 5800,czy 5230 Badzo dobry telefon, chip zamontowany w telefonie sprawdza sie znakomicie jezlei chodzi o muzykę- używam creative ep630 i miodzio zdjęcia sa bdb jakości w dobrym oswietleniu, w gorszym nieco gorsze ale jak na telefon wystarczy :0
Obejrzałem filmik i jestem zaskoczony, że takie bajery w S40 są Rewelacja. Gratuluje zakupu PS. Wrzuciłbyś oryginalne motywy z tego telefonu? Będę bardzo wdzięczny
kimi sprzedaj swoja 6303 dołóż troche i kupuj na allegro. Ale teraz tak patrze na ceny to za 380zł kupisz juz zwykla 6303 a za 6303i to trzeba dac około 450-480zł ale w sumie sie nie dziwie Miałem juz 6300, N95, e66, N78, E51 i wiele wiele innc\ych ale ta nokia mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła