![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[6500s] Nokia 6500 slide by Krzychu_Polowin czyli mój najnowszy nabytek :-) |
---|
![]() |
21 Sep 2010, o 21:29 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wcześniej były ze dwie. Teraz jest tylko obudowa/panel do wymiany
http://allegro.pl/nokia-6500-slide-tanio-i1230341501.html |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Sep 2010, o 21:38 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No tak ale kiedy ja ją kupiłem jakieś 1,5 tygodnia temu ale szła do mnie tydzień i w jakim stanie ja mam a w jakim jest tam
|
![]() |
![]() |
21 Sep 2010, o 21:39 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie u ciebie ładny stan + pudełko itp.
|
![]() |
![]() |
21 Sep 2010, o 21:50 |
Leśny, właśnie o to mi chodziło
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 05:20 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja jako, że zająłem chyba 3 miejsce jako pesymista roku dodam swoje 3 grosze.
Telefon jest bardzo wadliwy, szczególnie krzaczy się obudowa. Co do TV-out to telefon teoretycznie go posiada, ale w kilku późniejszych seriach produkcyjnych producent nie wsadzał scalaka TV ![]() Ja uszkodzone kupowałem w okolicach 100zł z pudełkami i akcesoriami. Później sprzedaję za 250. |
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 20:18 |
A ja kupiłem za 238 zł i w bardzo dobry stanie, TV-out działa u mnie wyśmienicie , a co obudowy to i tak ja kiedyś wymienię
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 20:27 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
świetny telefon
![]() sam kiedyś chciałem go miec;) ![]() |
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 20:32 |
To dlaczego jej nie kupiłeś ??
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2010, o 16:41 |
marys ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem skąd taka cena 120zł te telefony są dość drogie nim kupiłem 6210N rozglądałem się za taką, ale to już dawno było. Dobry nabytek
![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2010, o 17:36 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli mówisz że era nie zakłada simlocka okej ale wiesz co mówisz że tel jest z gwarą do 27.10.2010 i jest tu mały problem czyli był kupowany dwa lata wcześniej 2008 moja matka w Listopadzie kupowała taki sam tel z Ery i miał simlocka
![]() więc powiem ci krótko albo ten gość z allegro zrobił Ciebie w ch**a albo u mnie było coś nie tak z tym simlockiem ![]() sprawdź to ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2010, o 18:09 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzychu_Polowin i inni wrote: wejście na TV-out Jak już to wyjście ![]() czaro1514 wrote: Rozumiem że jak skończy się Gwarancja zaczniesz ją modyfikować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2010, o 21:29 |
Ryan, facet twierdzi że nie było fabrycznie tego simlocka
[ Dodano: 23 wrz 2010, o 21:29 ] I po brandzie Ery za bardzo mnie wkurzał szczególnie to ścinanie przy otwieraniu karty pamięci tylko teraz zdobyć skądś rozpiski ikon nif i zaczynam patchowanie |
![]() |
![]() |
25 Sep 2010, o 00:30 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.polskatimes.pl/pieniadze/technologia/80163,era-sprzedaje-telefony-bez-simlockow,id,t.html?cookie=1
masz artykuł od kiedy era nie wprowadza simlocków więc widać coś tu u Ciebie nie gra ![]() a co do telefonu ja miałem dobre odczucia co do niego ;p |
![]() |
![]() |
25 Sep 2010, o 05:16 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do locków, to era już dawno ich nie zakłada, ale telefony lockowe są jeszcze w obiegu. Czasem można się na taki natknąć, wtedy idzie się do operatora i on zdejmuje.
|
![]() |
![]() |
25 Sep 2010, o 06:34 |
Ale i tak już nie mam gwary ponieważ zmieniłem softa na niebrandowy
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)