Chciałbym zaprezentować wam swoja nokie 6500s. W telefonie zostały podmienione wszystkie ikonki, zmieniona czcionka na sony sketch, wymienione zostały obydwie klawiaturki, i zrobione zostało niebieskie podświetlenie. Fotosy:
Last edited by NoViK on 4 Jan 2010, o 16:40, edited 1 time in total.
_NeedSpeed_ wrote:NoViK napisał/a: zrobione zostało niebieskie podświetlenie
Gdzie to bo na screeenach nie widać.
rademenes06 wrote:nawet nawet ale nie widzę podświetlenia niebieskiego
Macie ale jakość jest beznadziejna :
[ Dodano: 2010-01-04, 17:26 ]
czaro1514 wrote:Może byc ale pod lampą to sie wydaje jak by trochę porysowana. A z tym tuningiem to mogłes sie bardziej postarac a nie tylko czcionkę nową.
Narazie nie mam jak, potrzebne mi jest ppu, ale patrze ze coś nie nikt na forum nie chce mi z tym pomóc
Slaba jakos zdjecia ... Nie moge sie doczytac twoich korespondencji na InteriaCzat(d)! Telefon niczego sobie Kolega ma ,ale jak sie zaczolem bawic to po 30s sie zaciol ... Heh podobno pierwszy raz ,wiec trzymam sie z daleka od tego telefonu
Samsung c450 -> SE w200i -> Nokia 6288 -> Nokia N73
Jak dla mnie, trochę głupie ustawienie kolejności ikonek w menu Ale wiadomo, to kwestia gustu
Disco polo, to nie jest muzyka. To prymitywne zjawisko. Sagem My X3-2 > Sony Ericsson K300i > Nokia 5200 > Samsung D900i > Nokia 5130 XM > Sony Ericsson K800i > Nokia 6500 Slide > Siemens C60 > Sony Ericsson W20i Zylo