![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 15 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia C5-00 - zalety, wady, opinie. |
---|
![]() |
29 Nov 2012, o 19:02 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam zamiar kupic c5-00 i chciałem poznać wasze opinie na jego temat.
Jakie są jego największe wady i zalety? ![]() Czy w korektorze muzyki oprócz gotowych ustawień jest możliwość samodzielnego dostosowania wysokich,basów itd? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 19:10 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wady:
brak wifi, zalety: nawet fajnie działa, wygododnie się trzyma w ręce. |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 19:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można używać korektora tak jak piszesz
![]() Jak coś będziesz chciał wiedzieć to pisz na forum. Mam ten telefon 2lata ![]() |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 19:17 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyświetlacz tragiczny. Obudowa też jakaś kiepska mi się wydaje.
|
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 19:40 |
emberdo wrote: Obudowa też jakaś kiepska mi się wydaje. Tylko wydaje. Telefon wiele upadków bez szwanku przeżył. Jedyne co to klapka się czasami odgina od mocnych uderzeń, ale to można ręcznie poprawić ![]() |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 19:52 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogolnie telefon ok. Ekran ma slabe katy widzenia i troche meczy oczy. System dziala sprawnie i szybko. Brakuje w nim wifi.
|
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 20:51 |
krystian97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wady
- delikatna obudowa - brak Wi-Fi - wykonanie - brak możliwości wyłączenia dzwięku aparatu - słaba bateria Zalety + darmowe mapy + dużo funkcji + karta pamięci + kabel USB + funkcjonalność |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 20:56 |
krystian97 wrote: - delikatna obudowa krystian97 wrote: - wykonanie Zdaje Ci się. Telefon się nie rozłazi, nie skrzypie obudowa. Jedyne co to chrom z klawiszy schodzi. krystian97 wrote: - brak możliwości wyłączenia Da się. Na 2 sposoby. Pierwszy: wrzucenie pustego dźwięku migawki do softu i wgranie. Drugi: edycja jednego pliku z CenRepdzwięku aparatu krystian97 wrote: - słaba bateria Dwuletnia bateria wytrzymuje 16h spokojnie przy kilkugodzinnym przeglądaniu internetu, słuchaniu muzyki i pisaniu esemesów |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 21:05 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wcale nei jest zle wykonana. Nie skrzypi nic i nei trzeszczy i ma metalowa klapke.
|
![]() |
![]() |
1 Dec 2012, o 17:21 |
HitFan wrote: Można używać korektora tak jak piszesz w tescie c5-00 robionego przez plus.pl http://www.youtube.com/watch?v=BU4CRopKbVg przy pokazywanie odt.muzyki był pokazany korektor(6:09) widać tylko gotowe ustawienia a mi chodzi o samodzielne ustawienia(takie jak w s40 czyli nokia x2-00 gdzie są dwa puste pola do samodzielnego ustawienia eq) ta są czy ich nie ma? bo już nw ![]() |
![]() |
![]() |
1 Dec 2012, o 17:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Są, dajesz Opcje i Nowa Korekcja i masz możliwość zmiany manualnie.
|
![]() |
![]() |
1 Dec 2012, o 17:38 |
![]() |
![]() |
4 Oct 2013, o 11:51 |
nova2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() Jestem Nowa proszę nie krzyczec ![]() Posiadam telefon Nokia C5-00 Moje pytanie jest następujące: Czy piszac smsa można dodać jakąś buźkę? (np. ![]() ![]() U mnie w telefonie tego nie widzę. Proszę o pomoc Dziękuję |
![]() |
![]() |
4 Oct 2013, o 17:32 |
nova2105 wrote: Witam ![]() Jestem Nowa proszę nie krzyczec ![]() Posiadam telefon Nokia C5-00 Moje pytanie jest następujące: Czy piszac smsa można dodać jakąś buźkę? (np. ![]() ![]() U mnie w telefonie tego nie widzę. Proszę o pomoc Dziękuję Zaktualizuj oprogramowanie do najnowszej wersji. w v71 już są emoty. Poradniki w FAQ |
![]() |
![]() |
19 Jan 2014, o 19:48 |
Navia -
|
Żeby miała WIFI i trochę lepszy wyświetlacz to byłby niezły konkurent dla E52 .
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 15 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)