Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Sprzedam] Nokia C7 FULL Zestaw BDB Stan |
---|
[Sprzedam] Nokia C7 FULL Zestaw BDB Stan | 7 Feb 2014, o 22:47 |
pawlack - 10% 13/3 0
|
OFERTA SPRZEDAŻY
Opis: Przedmiotem sprzedaży jest telefon Nokia C7 w bardzo dobrym stanie i z całym zestawem. W skład zestawu wchodzi: - Nokia c7 z baterią, - Pudełko z dokumentami (gwarancja wygasła miesiąc temu) + paragon, - Oryginalna ładowarka, - Kabel USB, - W przypadku korzystnej oferty dorzucam kartę 8gb, Telefon od strony technicznej sprawuje się świetnie, zero jakichkolwiek zacięć, przez to nie zmieniłem go na coś z androidem czy windows'em. Ogromnym plusem tego telefonu jest wbudowany transmiter FM - po dostrojeniu fal w radio i telefonie można w radiu słuchać piosenki z telefonu, rewelacyjne rozwiązanie np. w samochodzie Funkcję tą posiada chyba tylko 3 modele telefonów, niedostępnych już na rynku. Telefon jest też wyposażony w bardzo twardą szybkę, nie plastik jak w innych modelach. Ma też dużo pamięci- 8gb wbudowanej + można włożyć kartę microSD. Bateria trzyma mi 2-3 dni przy moim użytkowaniu lecz wiadomo, ten czas nie jest osiągalny przy długim graniu czy też korzystaniu z aplikacji, z resztą nawet w najnowszych smartfonach jest tak samo. Ja nie grałem więc nie przeszkadzało mi to, dużo sms-owałem. System był aktualizowany ciągle do najnowszych dostępnych wersji. Wyprodukowano na Węgrzech ( nie China ). O telefon dbam, gdyby nie kilka mikrorysek na szybce oraz lekkich otarć na klapce byłby on w stanie idealnym. 2 miesiące temu została wymieniona cała obudowa w ramach gwarancji ( stara została tylko szybka i klapka ). Zachęcam do odbioru osobistego na terenie Rzeszowa i okolic, ale mogę też wysłać kurierem. Cena: 260zł Zdjęcia: Aukcja Allegro: Mogę wystawić. Preferowany sposób finalizacji transakcji: Allegro lub osobiście. Kontakt: Tel: 787 018 188 Mail: pao003.p3@gmail.com |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)