ramzes234 wrote:Ja bym zaryzykowal chyba i wzial e52 wkoncu masz gwarancje przez 2 lata beda ci go naprawiac. Oby w serwisie dlugo nie siedzial.

:D

majsterbdg wrote:No to musiałeś trafić na dobry modelJa pod konić zeszłego roku tzn. w Pażdzierniku kupiłem sobie też Nokie też E52.Tylko że ja trafiłem na model wadliwy.Pierwsze co co poszedł soft no to oddałem na gwarancyje.Potem po 2 tygodniach padł głośnik a jak wiadomo bez głośnika żyć sie nie da więc znów gwaracja.Póżniej po niecałym miesiącu zaczeły sie problemy z softem.Telefon samoczynnie się wyłanczał.Było to tak uciążliwe że sprzedałem ten telefon.

PC: Intel Core 2 CPU 4400 2x2GHz , nVidia GeForce 7300GS 256MB, 1GB RAM DDR2, HDD 250GB

<<Hardstyle Is My Religon!>> NIE pomagam na GG!!!

ramzes234 wrote:ale ci co mieli wadliwe tel wyrobili sobie opinie i napewno e52 jakos swietnie nie sprzedaje. Dla niektorych jest to super tel dla inych nie ja naleze do tych drugich.

od tamtej pory nic z telefonem się nie dzieje. Jets naprawdę dobry, zmieniam telefonu co miesiąc srednio ale na E52 zakotwiczyłem się dłużej, około 4miesiące już ją mam i ani mi się myśli zmieniać
Ma wszystko co potrzeba, głośnik jest dość głośny
co było zdziwieniem dla mnie. Naprzwdę polecam 

ramzes234 wrote:napewno e52 jakos swietnie nie sprzedaje

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

ramzes234 wrote:Kurcze troche jakby mi poprawiliscie zdanie o e52. Ale jesli kupowac to tylko nowa chyba.

Users browsing this forum: Aero12 and 0 guests