![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 6 [ 83 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E52 - godny następca E51? Recenzja z dogłębną analizą. |
---|
![]() |
16 Aug 2014, o 22:25 |
Navia -
|
pawelooss, jak zrobić taki zegar jako wygaszacz? Obecnie mam 091.003 od sieman0.
|
Last post |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 22:35 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iON Battery Timer albo cClock, jedna z tych aplikacji dawała taki wygaszacz ale raczej ta druga.
|
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 22:52 |
Navia -
|
nemo333 wrote: cClock To jest to. Ciekawe czy nie będzie większego zużycia baterii gdy to będzie na ekranie . |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 22:55 |
OIDP to nie było z tym problemów na E50.
Nie wiem jak na E52 bo jednym z czynników oszczędzania energii jest wyłączenie niepotrzebnego wyświetlacza. Ale to trzeba samemu sprawdzić jak będzie trzymać ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 23:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Mogłeś mówić jak sprzedawałem mojego trupa I zniszczyć ślady historii? ![]() nemo333 wrote: A jak szybka LCD, też porysowana czy nie? Nie. Mam folię. Drugą już. nemo333 wrote: wnioskuję że PIN do Twojej karty składa się z cyfr 2, 8 i 5 ![]() Nie. ![]() ![]() nemo333 wrote: iON Battery Timer Nie, to dziadostwo ustawione jako wygaszacz zżera baterię jak Android. ;_; nemo333 wrote: cClock Nie, bo to: large-time-screensaver-vt4948.htm - i w ogóle nie drenuje baterii. ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 23:06 |
pawelooss wrote: I zniszczyć ślady historii? a tam czcze gadanie ![]() ![]() pawelooss wrote: Nie. Mam folię. Drugą już. zauważyłem po wysłaniu posta właśnie ![]() pawelooss wrote: Nie. poważny się znalazł jak dowcipkuję ;_;![]() ![]() pawelooss wrote: Nie, to dziadostwo ustawione jako wygaszacz zżera baterię jak Android. ;_; nje wię, nje urzywam ;_;pawelooss wrote: Nie, bo to: large-time-screensaver-vt4948.htm - i w ogóle nie drenuje baterii. LTS ma zero konfiguracji, cClock można ustawić o wiele lepiej, ma tonę przydatnych opcji jak datę, wielkie ikony o nieodebranych SMS/połączeniach, BT, różne czcionki itp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 23:10 |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 00:12 |
Navia -
|
Panowie spokój. Zainstalowałem jedno i drugie. Zobaczymy jak będzie działać.
Dzięki. ![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 08:01 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pawelooss, ze tak sie zapytam po co Ci folia na wyswietlaczu?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 10:00 |
Navia -
|
bombel201 wrote: przy dotykowym to ok, A po co na dotykowym? Chyba normalne że przy noszeniu w kieszeni niekiedy z różnymi rzeczami jak jakieś drobne będzie się ekran rysował. Ja również na swojej mam folię na ekranie jak i z tyłu. Ponadto mam ją jeszcze w etui typu GRID. ![]() ![]() ![]() Obecnie etui GRID na E52 są trudno dostępne na Allegro. |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 10:22 |
Jezeli nie wiesz do czego sluzy folia na ekranie dotykowym to trudno
![]() ![]() [ Dodano: 17 sie 2014, o 10:22 ] Navia wez zalaminuj cala ta E52 ![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 10:47 |
Navia -
|
bombel201 wrote: Jezeli nie wiesz do czego sluzy folia na ekranie dotykowym to trudno Może wytłumacz? Po co folia na dotykowym wyświetlaczu . bombel201 wrote: Navia wez zalaminuj cala ta E52 Nie ma takiej potrzeby. Jak mogę dbam o każdy telefon który mam i użytkuje. Nie zmieniam ich do chwilę jak co niektórzy . |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 10:52 |
Navia wrote: Panowie spokój. No chyba zapomniałeś się, kogo upominasz. ![]() Navia wrote: Może wytłumacz? Po co folia na dotykowym wyświetlaczu . Na SGSie nie mam. ![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 10:55 |
Navia -
|
pawelooss, kolega bombel201, wie wszystko. Daj mu się wykazać.
![]() |
![]() |
![]() |
17 Aug 2014, o 11:10 |
Sorry, ale do nie dawna twierdziles, ze na Twojej E52 widac wszystko ladnie pod slonce gdy wszyscy inni uzytkownicy E52 uwazali calkowicie na odwrot
![]() [ Dodano: 17 sie 2014, o 11:10 ] Folia chroni przed rysami i minimalnie przed peknieciem ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 4 of 6 [ 83 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)