Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
ja mam jeszcze jeden problem wcale nie mam 100mb pamieci tylko po formacie 60mb. A po jakims czasie uzytkowania tylko 30 a zadnych aplikacji zainstalowanych i nic w menadzerze plikow. wiec co z ta pamiecią?
To napewno coś źle zrobiłeś bo każdy kto wgrywał te oprogramowanie potwierdza jego działanie a przede wszystkim modyfikacje w nim załączone. Pobrane Firmware skopiowałeś do Products\RM-469?
Rusza kolejna modyfikacja tyle, że dla Nokii N86 8MP.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
Czyli na razie nie będzie Minimal CFW na E52? To chyba jednak uploadnę mój edit Monocle 81.003
[ Komentarz dodany przez: sieman0: 7 stycznia 2013, o 09:02 ] Nie wiem czy się opłaca już wydawać moda w wersji v81.3 tylko od razu v91.4, który jest już lepiej zoptymalizowany, więc bierz mój CORE i przerzuć pliki .
Ja jeszcze na 81.3 siedzę, ale w takim razie chyba zrobię updejta
Last edited by delirein on 7 Jan 2013, o 12:32, edited 1 time in total.
Witam chciałbym wgrac nowszy soft za pomoca phenixa ale ciągle wyskakuje mi ten błąd, próbowałem kilka razy.. ściagałem sterowniki na kabel i nic z tego nie działa Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
witam wszystkich. zanim zainstaluje mam kilka pytań. czy bateria na tym sofcie będzie działać tak samo długo jak teraz ? (około 6 dni). co to znaczy że Wyłączona kompresja dla zdjęć oraz tworzonych materiałów wideo ? Robione zdjęcia są lepszej jakości ? Pozdrawiam.