Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Chłopaki jak wgram ten soft to utracę gwarancje ? btw mój soft to 091.003.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 sierpnia 2012, o 13:52 ] Teoretycznie. Ale nie wgrasz softu niższego na wyższy... Szukaj innych bulidów w tym dziale.
Chyba znalazlem blad. W kalendarzu przy np nowej notatce jak sie wpisuje tekst to jest on pokazywany nie w tej linijce. A jak pisze ze slownikiem to wgl tekstu nie widac
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 września 2012, o 11:59 ] Wina motywów.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
Witam wszystkich chciałem sobie wgrać tego softa robię wszystko według instrukcji podczas podłączenia telefonu i włożenia baterii program nie reaguje a telefon normalnie zaczyna się ładować wiem że jest problem z automatycznym połączeniem o którym jest mowa na początku postu próbowałem się łączyć za pomocą nokia fuse ale również nic z tego wytłumaczy mi ktoś co i jak z tym połączeniem ustawić ?
Witam, poprzednio miałem wersję v2 ale postanowiłem się przesiąść na v3 i nie żałuję miałbym tylko prośbę o wrzucenie na forum tego tematu BLUE z wersji v2 , jakoś się do niego przyzwyczaiłem