![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Softy] Nokia E6-00 poszukuję softu v111.140.0058 |
---|
![]() |
26 Jun 2021, o 23:39 |
panczosnek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć, zanabyłem Nokię E6-00, która aktualnie działa na oprogramowaniu v111.130.0625 brand Plusa, a ostatnia aktualizacja oprogramowania to wersja 111.140.0058. Prosiłbym, jeśli ktoś z forumowiczów posiada taką wersję, o wysłanie linku do niej w celu aktualizacji Nokii (przez nokię suite jest to niemożliwe).
Proszę jeszcze o informację czy warto bawić się w zmianę softu jeśli działa telefon stabilnie na obecną chwilę, czy nie ruszać, żeby nie uszkodzić softu? Z góry dzięki, pozdrowienia! |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 07:02 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę
![]() Quote: (przez nokię suite jest to niemożliwe). To dlatego, że Nokia zamknęła swoje serwery. Quote: Proszę jeszcze o informację czy warto bawić się w zmianę softu jeśli działa telefon stabilnie na obecną chwilę, czy nie ruszać, żeby nie uszkodzić softu? Warto, a Symbiana łatwo nie uszkodzisz ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 11:16 |
Wunder Wungiel, dzięki!
podpowiesz co zmienia się po aktualizacji w telefonie i czy warto aktualizować? gdzieś trafiłem na informację, że na najnowszej wersji bateria szybciej ucieka. |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 12:38 |
panczosnek wrote: co zmienia się po aktualizacji w telefonie Dostajesz najnowszego Belle Refresh panczosnek wrote: i czy warto aktualizować? Nigdy nie miałem E-szóstki, ale spróbuj. Najwyżej wykonasz downgrade do Anny,a potem update do tego softu, co masz teraz. I jakby co, możesz wykonać flash bez pliku UDA - wtedy nie usuną Ci się dane (ale backup lepiej zrobić i tak). panczosnek wrote: gdzieś trafiłem na informację, że na najnowszej wersji bateria szybciej ucieka. Mówię, gdyby co to robisz downgrade: Quote: Najwyżej wykonasz downgrade do Anny,a potem update do tego softu, co masz teraz. Jak masz jeszcze pytania - wal śmiało ![]() [ Dodano: 27 cze 2021, o 12:38 ] P.S. Jaki masz kolor obudowy? Mogę ściągnąć dla Ciebie ten soft (płaci się za download) i wrzucić na darmowy hosting ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 12:59 |
Wunder Wungiel, dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 13:42 |
Quote: a w jaki sposób robić downgrade? W skrócie (cytat z ovi.h1n.ru): [ Dodano: 27 cze 2021, o 13:39 ] Pełen poradnik (softy musisz znaleźć do E6, bo poradnik jest do E7): downgrade-e7-z-nokia-belle-do-symbian-anna-vt34833.htm [ Dodano: 27 cze 2021, o 13:42 ] Quote: bo aktualizację najlepiej programem phoenix? Niby tak, ale na Win10 słabo to chodzi - lepiej użyć BEST: infinitybest-zbiorczy-poradnik-uzytkowania-kombajnu-do-serwisowania-nokii-vt32203.htm http://ovi.h1n.ru/delight/best.php |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 13:59 |
Właśnie podczas flashowania wyskoczył mi w windowsie BSoD
![]() Widzę w wątku, który mi przesłałeś, że BEST nie jest specjalnie polecany ze względu na łatwość uszkodzenia telefonu z Symbianem. Czy mogę na początek spróbować wgrać na obecny soft 022.014 również Annę, tylko w wersji 025.007? |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 14:05 |
Quote: Widzę w wątku, który mi przesłałeś, że BEST nie jest specjalnie polecany ze względu na łatwość uszkodzenia telefonu z Symbianem. Ale tylko nim sflashujesz bezproblemowo na Win10 Quote: Czy mogę na początek spróbować wgrać na obecny soft 022.014 również Annę, tylko w wersji 025.007? Jak nowsza wersja softu - tak Jak starsza - nie Jak ta sama - tak |
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 14:14 |
025.007 to bodajże najnowszy Symbian Anna dla tego telefonu?
|
![]() |
![]() |
27 Jun 2021, o 14:27 |
Tak
|
![]() |
![]() |
28 Jun 2021, o 21:22 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panczosnek wrote: Właśnie podczas flashowania wyskoczył mi w windowsie BSoD bo zapewne korzystałeś z portów USB 3.0, które nie są obsługiwane do flashowaniapanczosnek wrote: Widzę w wątku, który mi przesłałeś, że BEST nie jest specjalnie polecany ze względu na łatwość uszkodzenia telefonu z Symbianem. Starego telefonu z Symbianem, które były ciężkie, albo niemożliwe do dead flashingu, albo czasem nawet go nie posiadały ![]() Wunder Wungiel wrote: Ale tylko nim sflashujesz bezproblemowo na Win10 Bzdura. |
![]() |
![]() |
29 Jun 2021, o 16:53 |
nemo333 wrote: Bzdura. Oczywiście, zawsze drwina, ironia i wyższość, że ty zawsze wiesz wszystko i w każdym temacie lepiej. A szczególnie lepiej ode mnie. ![]() [ Dodano: 29 cze 2021, o 16:53 ] Od razu byłeś ekspertem w tych tematach? Raczej nie. Parę lat co najmniej to zajęło. A ja dopiero od dwóch lat obcuję w tych tematach, i takiego doświadczenia w tym czasie mogłem nie zdobyć. |
![]() |
![]() |
8 Jul 2021, o 13:29 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej próbować natywnie na komputerze z Windows 7 i portami USB 2.0. Nowsze konfiguracje bywają problematyczne.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |
|