nemo333 wrote:awaryjność nokii z tego okresu
boczkens wrote:Konkrety panie znawca, wypunktuj mi co takiego się psuje, bo z tego co pamiętam, a zdaje się, że pamiętam, miałem ten telefon jakieś 2 lata, użytkowałem go dzień w dzień do zajechania i podczas całej kariery tego telefonu zmieniłem tylko baterię. Dodam, że E7 kupiłem używaną od kumpla, miał już wtedy jakieś pół roku. Aktualnie używa go moja mama, telefon ma ok. 3 lat przebiegu i również nie narzeka. Nowa bateria, przy Jej dość rzadkim użytkowaniu, trzyma 4 dni.
Miałem, miałem ją nawet kupić tylko po co? Za tą samą cenę jest tona lepszych telefonówhubert123454 wrote:nemo333, nie miałeś Defy w rękach to się nie wypowiadaj.
Defy jest całkiem dobra ale trzeba umieć z niej korzystać. A co do bootloadera to jest zablokowany się go da obejść, wygrywa kernel i dany rom jest ich całkiem sporo.
nemo333 wrote:Wyjątki po prostu
to są oficjalne dokumenty serwisów Nokiiboczkens wrote:nemo333, prosiłem o konkrety, a Ty podajesz mi jeden artykuł wielce zbulwersowanego użytkownika, który postanowił wypunktować co to mu się w jego komóreczce psuje oraz stek bzdur wyssanych bóg wie skąd.
nemo333 wrote:Problemy z ekranami gdzie elementy szare wyświetlały się jako fioletowe
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests