![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 46 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E7 vs. Xperia S Fruit Ninja |
---|
![]() |
17 Mar 2013, o 23:44 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens, Mówię zagraj na mojej w to fruit ninja,nie tnie mi się,bez problemu zrobisz to combo.Serio musiałeś trafić na jakaś rumuńską wersję.
|
Last post |
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 23:47 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan, spoko, jutro 15 pod Pasażem, pogramy sobie. Wersja polska, na polski rynek z salonu plusa.
|
![]() |
![]() |
17 Mar 2013, o 23:55 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens, u mojego ojca na Xperii S z syfem od Orange Fruit Ninja chodzi idealnie z włączonymi ulepszeniami grafiki. porównywałem z N8 i nie ma różnicy w wydajności.
|
![]() |
![]() |
18 Mar 2013, o 00:03 |
Boże, a czy ja neguję, że wasi ojcowie mają spropsowane Xperie, a ja nie? Stwierdzam fakt, w przeciwieństwie do was pokazałem dowód... Tylko tyle droga młodzieży.
I'm out. Dobranoc |
![]() |
![]() |
18 Mar 2013, o 00:14 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens, dziwne z ta xperia a
Ściągnąłem ta grę na mojego mini dwa i wszytko działało idealnie,a w tle grał poweramp i była wyłączoną bateria Ściągnąłem też to na przedpotopowego p350 gdzie jest aż 256 ramu i też działało ok Ale z własnego doświadczenia wiem ze telefon telefonowi nie równy Porównywałem mojego galaxy mini 2 z wersja czysta oraz brandowana na orange i mój działał najwolniej i miał największe spadki wydajności... ![]() |
![]() |
![]() |
18 Mar 2013, o 00:26 |
boczkens wrote: Boże, a czy ja neguję, że wasi ojcowie mają spropsowane Xperie, a ja nie? Stwierdzam fakt, w przeciwieństwie do was pokazałem dowód... Tylko tyle droga młodzieży. Jak będę miał dostęp do neta, to wrzucę filmiki i pokażę jak chodzi na obu telefonach. |
![]() |
![]() |
18 Mar 2013, o 12:52 |
O 15 pod pasażem to nie zajęcia do 18:30 ;p,mówię że będę czym miał nagrać to będzie filmik,a i moja nie była kupowana z żadnym syfem od plusa,pleja,t-debile czy coś w tym rodzaju...
|
![]() |
![]() |
20 Mar 2013, o 01:55 |
![]() |
![]() |
20 Mar 2013, o 02:21 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No czekamy
![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 01:36 |
I czekamy...
![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 08:12 |
Jakbym miał stacjonarny internet i Xperie na własność to nie byłoby problemu. Tak muszę ciągnąć Wifi sąsiada. Do końca tygodnia postaram się wstawić, o ile ojciec gdzieś na weekend nie wyjedzie.
|
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 15:59 |
Chyba ktoś ma problem z czytaniem....
Pisałem będę miał czym nagrać to będzie filmik.Chyba że chcecie filmik z 3110c. To nie ma sprawy. |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 17:54 |
Ryan, przeinstaluj grę. Zobaczysz jak ciąć zacznie
![]() Teraz przeinstalowałem u ojca, bo zaczynało się ładować i wywalało do pulpitu. I po zainstalowaniu tnie Tak, ze się grać nie da. Ledwo 300 ubiłem w arkadowym, a rekord miałem na niej 760 ![]() boczek, zwracam honor. Musieli coś spieprzyć w nowej wersji. |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 18:13 |
Po prostu lud domaga się poparcia słów filmem. Gadać to każdy głupi potrafi (patrz choćby na Sejm). ;p
HitFan, a dziękuję, nie gniewam się. ![]() |
Last edited by boczkens on 22 Mar 2013, o 18:13, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 19:49 |
boczkens, Nie. Na poprzedniej wersji działało bez problemu. Mogę Ci wrzucić jak Most Wanted działa
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 46 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)