![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia E72 XpressMusic oficjalnie. |
---|
![]() |
23 Jun 2009, o 15:17 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia oficjalnie ogłosiła dziś w Singapurze nowy model telefonu - E72 XpressMusic:
Dane techniczne E72: - 2,4-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 320×240 pikseli, 16 mln kolorów, - pełna klawiatura QWERTY, - aparat 5 Mpix z autofokusem i fleszem, - aparat VGA do wideorozmów, - HSDPA 10.2Mbps, - GPS, - optyczna klawisz nawigacyjny zamiast standardowego D-pad’a, - 3.5 mm gniazdo słuchawkowe, - cyfrowy kompas, - latarka, - odtwarzacz muzyczny, - radio z RDS, - dostęp do: Nokia Messaging, Yahoo! Messenger, Google Talk, Ovi, Mail for Exchange i IBM Lotus Notes Traveler, - wymiary: 114 x 58 x 10mm, - waga: 128 g, - 250 MB pamięci wewnętrznej (możliwość rozbudowy poprzez karty pamięci MicroSD do 16GB), - MicroUSB, - Bluetooth 2.0 z A2DP, - 3G, HSDPA, HSUPA, WLAN, EGPRS, - czas rozmów: do 12,5h, - czas czuwania: do 24 dni. Nokia E72 ma się pojawić w sprzedaży pod koniec trzeciego kwartału bieżącego roku. Cena detaliczna modelu ma wynieść ok. 350 euro. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jun 2009, o 15:43 |
gwiazdor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba coś pomyliłeś Przecież seria E jest przeznaczona dla klientów biznesowych więc wątpie, zeby nokia nadała mu przydomek telefonu muzycznego
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2009, o 16:57 |
Właśnie dlatego też się zdziwiłem i wkleiłem tu tą wiadomość, by ją potwierdzić / zdementować.
|
![]() |
![]() |
23 Jun 2009, o 17:24 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku***, jak wyjdzie jest moja.
|
![]() |
![]() |
23 Jun 2009, o 21:07 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem ktoś sobie w kulki poleciał z tą nazwą albo nie jest oblukany w telefonach.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2009, o 00:16 |
Chyba będzie jednak bez "XpressMusic", choć to byłaby chyba idealna komórka. Jakość serii E, wygląd serii XM, trwałość Nokii... I jeszcze:
pawelooss wrote: czas czuwania: do 24 dni. maciekbronkz wrote: ku***, jak wyjdzie jest moja. Lepiej bym tego nie ujął. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)