by NorDez » 19 Aug 2014, o 17:03
wook wrote:zobacz czy kupno w sklepie wyjdzie taniej, bo ceneo mowi ze mozna ja miec juz od okolo 1400 pln
I owszem, można, ale gdy w Orange kupujesz za gotówkę i zostajesz przy swoim abonamencie jeżeli przedłużasz umowę.
[ Dodano: 19 sie 2014, o 16:54 ]_NeedSpeed_ wrote:N8 bedziesz sprzedawał? Co jest w niej zepsute?
W zasadzie to sam nie wiem co - wyłączyła się samoczynnie 1 raz. Nie wiem być może, bo było to w czasie gdy prowadziłem rozmowę, jakiś impuls zewnątrz. Tak jest OK.
[ Dodano: 19 sie 2014, o 17:03 ]Tak na szybko rozwieję wątpliwości wszystkich, którzy byli tak dobrzy i udzielili mi odpowiedzi.
Dlaczego chcę kupić Lumię 1020 ? Głównie ze względu na świetny aparat i kamerę. Mam stary jak świat Sony a300 i kilka szkieł, ale nie zawsze chce mi się go zabierać i taszczyć ze sobą gdy gdzieś idę lub jadę. Mając phona z tak dobrym aparatem (pewne wady ma, to wiem, m.in. autofocus) to jest fajna sprawa. W gry w ogóle nie gram, na komputerze i laptopie również. Muzykę lubię i owszem. Jednak ja już swoje lata mam - można powiedzieć że jestem nowoczesny dziadek zorientowany w obecnych technologiach, a zainteresowania mam rozległe. To tak na marginesie.
Jako telefon Lumia ma mi służyć głównie do rozmów, od czasu do czasu jakiś SMS, MMS, obsługi paru aplikacji bankowych itp.