![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 45 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia N73 |
---|
![]() |
13 Feb 2011, o 21:01 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
$zymon wrote: Próbowałeś kiedyś robić takie na prawdę dobre zdjęcia, bawić się ustawieniami, korygować? To wyobraź sobie, że takie opcje są bardzo pomocne i mogą wyjść na prawdę fajne zdjęcia Stary. Ja sie interesuje fotografią ![]() Zwykle ręcznie ustawiam wartosc przeslony, czas migawki. Tego telefon mi nie nie umożliwia ![]() $zymon wrote: Taaa? Wrzuć takie foto do photoshopa lub innego programu graficznego, lub nawet na duży ekran typu telewizor - zobaczysz różnicę. Ouch, do photoshopa? ![]() Obeebok wrote: Kolejna wypowiedź posiadacza N73, czyli przyznanie mi racji z powodu braku argumentów z wcześniejszym zarzuceniem niezrozumienia posta, żeby nie było zbyt kolorowo To, że cię irytuję też ma swoje przyczyny w postaci trafienia w sedno sprawy Kurde, nic nie zrozumiales z mojej wypowiedzi :[ Dobra, ciesz sie ![]() $zymon wrote: że aparat N73 jest lepszy od tego w N8 to sorry... CYTUJ gdzie takie coś znalazłeś ![]() $zymon wrote: na prawdę naprawdę NIGDZIE NIE POWIEDZIAŁEM, ŻE N73 W_OGÓLE NIE MULI. Ale wy widzicie inaczej ![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 14 lutego 2011, o 00:08 ] Ort. ![]() |
Last edited by IuDeX on 13 Feb 2011, o 21:02, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 21:28 |
$zymon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Ouch, do photoshopa? A to Photoshop lepiej wyswietla czy jak?:> A co ma do tego TV? Chodziło mi o obróbkę, chociażby przybliżenie detalu. IuDeX wrote: naprawdę Tak to jest jak nie ma się do czego czepiać. IuDeX wrote: CYTUJ gdzie takie coś znalazłeś Może Cię źle zrozumiałem ale tak też piszesz, że momentami ciężko zrozumieć, wtedy gadasz, że Obeebok też nie rozumie Twojej wypowiedzi. |
![]() |
![]() |
14 Feb 2011, o 18:12 |
Dobra. Skończmy
![]() Wniosek: w porównaniu do wielu modeli N73 to przymuł ![]() [ Dodano: 14 lut 2011, o 17:12 ] adrian219 wrote: Ort. ![]() Idę się pociąć. ;< [ Komentarz dodany przez: adrian219: 15 lutego 2011, o 09:49 ] To ić. ![]() |
Last edited by IuDeX on 14 Feb 2011, o 18:12, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 13:33 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Typowy wniosek posiadacza N73
![]() Nie w porównaniu do wielu modeli, tylko zawsze i wszędzie. Prawidłowy wniosek: N73 to przymuł. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 14:54 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok, po HR z fabrycznym motywem jeszcze się jakoś trzyma...
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 15:40 |
Leghorn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem trochę do czynienia z n73. Z moich doświadczeń telefonik ma dwa słabe punkty - szybkośc / stabilność działania + joystick. Mając do wyboru n73ME i soniaka k800i wybrałem tego drugiego.
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 15:51 |
mar99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefonik posiada siostra mojej narzeczonej i spisywał się dobrze... do czasu. Po dwóch/trzech miesiącach zaczął się sam wyłączać i resetować. Myślicie, że to wina softu? Czy przeinstalowanie pomoże?
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 15:56 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mar99, zaktualizować soft Phoenix'em, a jeśli to nie pomoże to wykonać Hard Reset
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 16:19 |
HitFan wrote: mar99, zaktualizować soft Phoenix'em, a jeśli to nie pomoże to wykonać Hard Reset Z taką kolejnością spotykam się pierwszy raz ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 16:26 |
Nie kwestionuję jego wiedzy, jedynie dzielę się swoimi przemyśleniami
![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 16:27 |
mar99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie, domyśliłem się, że najpierw HR, później Phoenix
![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 16:30 |
mar99 wrote: Panowie, domyśliłem się, że najpierw HR, później Phoenix ![]() Ja zawsze robię to w takiej kolejności. Dlaczego? Otóż najpierw trzeba sprawdzić, czy da się coś zrobić małym wkładem czasu i pracy ![]() ![]() A jeśli w tej n73 jest starszy soft, to zamiast stosować phoenixa czy robić HR wgrałbym nowe SW przez NSU. |
Last edited by Leghorn on 15 Feb 2011, o 16:32, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
15 Feb 2011, o 19:05 |
Obeebok wrote: Typowy wniosek posiadacza N73 ![]() Nie w porównaniu do wielu modeli, tylko zawsze i wszędzie. Prawidłowy wniosek: N73 to przymuł. ![]() Kocham takich ludzi <3 Dobra, to ja powiem "N73 TO PRZYMUŁ":D Proszę bardzo. Poczułeś się lepiej?:P |
Last edited by IuDeX on 15 Feb 2011, o 19:10, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Mar 2011, o 20:02 |
damianesq9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Obeebok wrote: Typowy wniosek posiadacza N73 ![]() Nie w porównaniu do wielu modeli, tylko zawsze i wszędzie. Prawidłowy wniosek: N73 to przymuł. ![]() Kocham takich ludzi <3 Dobra, to ja powiem "N73 TO PRZYMUŁ":D Proszę bardzo. Poczułeś się lepiej?:P Może i przymół ale Music Edition ma dość dobre głośniki ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2011, o 20:14 |
Makros ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zwykła ma te same, lecz granie zależy od ustawień, można ustawić że gra bardzo głośno i z kiepską jakością albo że gra jak normalny tel, ale z dobrą jakością (jak na tel).
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 45 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)