Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Miałem ten telefon, najwieksza zaleta? Gry N-gage 2.0 Telefon ma dobry wyswietlacz, jest w miare szybki, fajne przyciski muzyczne, bardzo dobry głośnik Wady? Bateria,slider sie ruszał jak nienormalny
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 18 stycznia 2011, o 18:18 ]
johan19111 wrote:co sadzicie
pawelooss wrote:Ja kiedyś sadziłem koperek, ale nie wiem, czy to też się liczy...
Hahaha, dobre ;d
A co do tematu to telefon jest zbyt duży, i ma podobno słabą baterie. Miałem okazje wymienić się na moją nokie, ale gdy trochę na necie poczytałem o n81, to zmieniłem zdanie, chociaż byłem nastawiony by ją kupić
Last edited by michalfc on 27 Jan 2011, o 21:16, edited 1 time in total.
n82 najlepiej się prezentuje spośród wymienionych. Ma aparat 5.0 który często ulega uszkodzeniu. Ale ładnie się sprawuje, działa płynnie, nie zacina się pod naporem wielu uruchomionych aplikacji i ma ten sam typ baterii co n81 mianowicie bp-6mt. bateria "trzyma" w zależności od użytkowania. Obydwa telefony są dobre. W n81 po starcie masz 30mb wolnej pamięci ram zaś w n82 masz około 90mb. Obydwa telefony są godne polecenia. Choć n81 jest duża (mniejsza od n95) a n82 to klasyczny bar.