Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 2 [ 21 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Print view
Write comments Post new topic

Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :(

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 09:21

Male - Friend  Posts/Topics768/110  Reputation point 758 
Offline  Profile   
Windows XP Chrome
bardzo mi się podoba ten ekran startowy + dla noki ;D
Last edited by LubiaK on 17 Sep 2011, o 09:22, edited 3 times in total.

Last post
Reply with quote 

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 09:54

Male - Patcher  Posts/Topics2810/173  Reputation point 1827 
Offline  Profile 
Linux Opera
Na symbianie i tak wszyscy zmieniali to na coś innego xd a teraz płaczą :) . Te rączki przypominają mi stare nokie. Na dotykcach by to głupio wyglądało. Fajne jest białe nokia na czarnym tle.
Reply with quote 

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 09:59

Male - Expert Mod  Posts/Topics6343/292  Reputation point 4822 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
Ja nie zmieniałem i pewnie dużo innych osób też nie. Na N8 fajnie te rączki wyglądają ;) Ja bym wolał, jakby zostały
Reply with quote 

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 11:22

Male - Expert  Posts/Topics4427/480  Reputation point 5230 
Offline  Profile 
Windows 8 Firefox
MoCks wrote:
ONLY NOKIA!!!

I mówi to ten, co HTC nosi w kiermanie... :P

HTC kupiłem tylko dlatego, żeby poznać WP, ale już mi zbrzydł ten system, chociaż Android jeszcze szybciej :P
Reply with quote 

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 11:24

Male - Sponsor  Posts/Topics4081/125  Reputation point 3661 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Chrome
Jeszcze trochę nadejdą takie czasy, że będziecie się jarać, jak ekranem startowym Nokii będzie biały piksel na czarnym tle.
Też wymaga to prac setek designerów :hihi:
Reply with quote 

Post Re: Nokia N9 z nowym ekranem startowym. Koniec klasycznych rączek :( 17 Sep 2011, o 11:30

Male - Sponsor  Posts/Topics175/1  Reputation point 48 
Offline  Profile   
Windows 7 Chrome
zibi305 wrote:
Na symbianie i tak wszyscy zmieniali to na coś innego

Nigdy nie zmieniłem ekranu startowego w żadnej Nokii. Rzadko je restartuję ale jak już to muszę zrobić, to chyba jest jedyny widok na start których chciał bym widzieć w tej marce.
HTC kupiłem tylko dlatego, żeby poznać WP, ale już mi zbrzydł ten system, chociaż Android jeszcze szybciej

Widzę, że nie jestem sam na tym szarym świecie. WM/WP miałem chyba najkrócej a Androida nosiłem chyba ze 3-4 miesiące.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2
Page 2 of 2 [ 21 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest