Opis:
WItam

mam do zaoferowania orginalna nokie n95 made in Finland + orginalna ladowarke do tego dorzucam duzo czesci (patrz zdj.4)- Niektore sprawne nie ktore nie. Co do telefonu uzytkowalem go przez nie cale dwa lata (wiec nosi on slady uzytkowania rysy przetarcia na panelu). lecz mam nowy a ten zalega mi w szufladzie. W telefonie wszystko sprawne prucz lewego buzera (allegro 2,99) - nie przeszkadza to w sluchaniu muzyki bo mozna ustawic balans na prawy glosnik i wszystko dziala idealnie. nastepna wada jest to ze przednia kamera nie chce sie wlaczyc spowodowane moze to byc tym ze tasma nie laczy badz jest ona uszkodzona (koszt 15zl.) mi ta kamera nie byla potrzebna do niczego.tylna klapka trzyma sie na tasmie dwustronnej) norma w tym modelu;p pozatym telefon sprawny, moim zdaniem uszkodzenia nie sa zbyt powazne i telefon moze posluzyc jeszcze dlugo.naprawde polecam.
Cena:
do uzgodnienia,mysle ze nie wiecej niz 300zl. patrzac na allegro w tej cenie sa tel. z peknietymi wyswietlaczami i powaznymi uszkodzeniami. wiec mysle ze sie oplaca. ale pisac i proponowac jakas cene mysle ze sie dogadamy.
Zdjęcia:

Kontakt:
Pisac tutaj lub na PW !