![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Phoenix Service Software 2010.12.008.42304. |
---|
![]() |
6 May 2010, o 01:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia Phoenix Service Software
2010.12.008.42304 Najnowsza wersja programu Phoenix. Wersja przyjazna. Waga tylko 95Mb. ![]() ![]() Pobierz: RapidShare.com MediaFire.com |
Last post |
![]() |
![]() |
10 Jun 2010, o 17:04 |
tim111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pytanko, jak zmienić kolejność połączeń w tej wersji programu. Po naciśnięciu na settings nie widać "no connection" i nie da się go przesunąć na 2 miejsce żeby program korzystał z innego połączenia, więc co mam zrobić??
I które z połączeń mam wybrać. Najlepiej by było jak by mi to ktoś opisał krok po kroku:) |
![]() |
![]() |
10 Jun 2010, o 17:09 |
Opcja Add connection w oknie Manage connections?
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2010, o 17:47 |
tim111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdyby to było takie proste to nie zadawałbym głupich pytań ... Ale jak widać z loga zmian to w tej wersji wprowadzono nowy menadżer połączeń którego za nic nie mogę rozkminić. Po kliknięciu na settings powinno być widoczne połączenie "no connection” ktorego tam nie ma wiec nawet jesli uda mi sie stworzyc jakas profil to nie moge go przestawic na gore żeby był jako standarowy. A poza tym samo tworzenie nowego rodzaju połączenia jest dosyc dziwne,gdyż nie ma tam do wyboru czegos takiego jak usb
|
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 10:12 |
kubanczyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja mam taki problem że jak po instalacji nie mogę uruchomić ponieważ pokazuje mi się instalator
|
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 10:18 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie rozumiem za bardzo twojej wypowiedzi. Jaki instalator? Daj screena może...
|
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 10:28 |
Ta wersja nie została zwalidowana przez PhoenixSlayera, który niestety raczej już nie będzie wydawał nowych bulidów.
Najnowszy stabilny od niego to: http://nokiahacking.pl/nokia-phoenix-service-software-2010-8-4-41526-vt7755.htm. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)