by oculus4fun » 1 Mar 2011, o 19:12
Ludzie pomóżcie mi bo już naprawdę wychodze ku*** z siebie
Za pierwszym razem poszło trochę , ale wyszłem do sklepu wróciłem i ku*** znowu to samo Ja pi***ole...
Uploaded with
ImageShack.us[ Dodano: 1 mar 2011, o 17:48 ]Robię wszystko tak jak tam piszą ,ale mimo wszystko to się powtarza...
Nie wiem ku*** , telefon mam pod ładowarką . Więc rozładowana bateria nie wchodzi w grę.
[ Dodano: 1 mar 2011, o 17:50 ]Byłem ku*** w serwisie to mnie skasowali na 30 złotych i jeszcze zrobili tak ,że po tygodniu zaczął się soft pi***olić a po 2 zdechł -.- , byłem ich zj***ć ,ale i tak zwrotu kasy nie dostałem
[ Dodano: 1 mar 2011, o 17:56 ]Ja pi***ole ku*** teraz wyskakuje jakieś inne gówno !
Uploaded with
ImageShack.usLOL ku*** jak mam do ch*** włączyć telefon skoro używam
DEATH FLASHING co ku*** oznacza ,że ten pi***olony złom nie chce się właśnie ku*** włączyć !Ja pi***ole dostałem już ku*** nerwicy jak sie wkurwię to wezmę ten pi***olony telefon rozkurwie o pierdoloną ścianę i pójde się na***rdolić gdzieś do jakiegoś ku*** baru dla meneli i ch**
[ Dodano: 1 mar 2011, o 18:09 ]Czemu ku*** je***a nigdy nie ma z górki tylko zawsze pod tą pierdoloną górkę co ?
ku*** mać ! Ja pi***ole , mam nadzieję ,że ktoś mi z tego forum pomoże , ja narazie sp***dalam odreagować
[ Dodano: 1 mar 2011, o 18:12 ]Małe info (Nie wiem czy to ważne)
Ładuje teraz telefon mimo wszystko nic się nie wyświetla
Od wczoraj nie wyświetla mi się nawet napis NOKIA
Podczas DEATH FLASHINGU nie było w środku Karty SIMZa pierwszym podejściem doszło aż do tegfo ,,area coś tam ku*** 1 czy coś'' ale jak wróciłem ze sklepu to ku*** znowu (Patrz 1 screen)