![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Phoenix Service Software 2011.14.003.45843. |
---|
![]() |
11 May 2011, o 23:17 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 21:19 |
1st ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jak zwykle na stronie autora paczki
jego link do RS: może coś tam z tego ma, i dlatego ma swój RS, a jeśli ma to bardziej go to motywuje do wydawania najnowszych paczek. Wodniku, Pawle nie idźcie tą drogą, wrzucajcie źródełka od autora a nie na własne "konta". Prawdopodobnie post zostanie "zdjęty" więc mam PrintScreena, sorry chłopaki ale tak się nie robi, wrzucacie coś na jakieś "swoje" uploady i się chwalicie, a nie pamiętacie o Twórcy paczki. Temat poruszałem już wcześniej. |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 21:19 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Link mam zupełnie z innego źródła, wtedy nie było go w ogóle nigdzie, ani na leoting.com
Nie ściągałem bo już dawno nie używam i nawet nie wiem czy to ten sam build. Poza tym na leoting.com są dużo później. |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 21:28 |
Hmm,
akurat śledzę tę stronę i jakoś nigdy nie widziałem wcześniejszego "wypustu" Phoenixa... no chyba że masz jakieś inne źródła (jako admin tej strony na pewno i b. dobrze!), zresztą masz rację posta utworzyłeś 11.05, na ww stronie soft pojawił się 13.05.. mój błąd. ZWRACAM HONOR, jednak mimo wszystko paczki są z tamtej strony, warto podać źródło. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 16 maja 2011, o 21:36 ] To są czy nie są? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 21:34 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1st wrote: Prawdopodobnie post zostanie "zdjęty" ? 1st wrote: więc mam PrintScreena 1st wrote: wrzucacie coś na jakieś "swoje" uploady i się chwalicie, a nie pamiętacie o Twórcy paczki. Ja nie mam żadnych punktów z tego reuploadu, przyjrzyj się, to zwykły eftep. ![]() 1st wrote: a jeśli ma to bardziej go to motywuje do wydawania najnowszych paczek. No to niech wgl nigdzie nie wrzuca, wtedy nikt mu nie zreuploaduje i nie "straci". ![]() Nie wiem, kto to pierwszy wrzucił. Szczerze mówiąc nie bardzo mnie to obchodzi. |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 21:48 |
pawelooss,
zerknij w archiwum, kiedyś poruszałem ten temat, jeśli chodzi o wrzut Wodnika ładnie przeprosiłem. A co do pochodzenia paczek... wszystkie poprzednie w instalatorze miały wpis o źródle, ten akurat nie ma (właśnie zainstalowałem), więc może zmienił się wydawca ale pochodzą z tej samej strony co dawniej. Pozdrawiam |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)