Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
podepnij w trybie pc suite i Network Managerem wystarczy tylko wybrac operator z listy i nawiązywało połaczenie. co do odczytu danych ja uzywalem tego poradnika http://linux360.pl/forum/thread-474.html co do kopi to nie pamietam czy mial opcje taka
cos jeszcze potrzebujesz troche siedzialem na ubuntu teraz mam go na pendrivie 16 gb zainstalowany i smiga ladnie ;d pendriv za 35 zl wiec nie jakis tam super ;d z windowsem na pendrivie to by nie wypalilo raczej xd
ja próbowałem instalacji na karcie sd i penie i za cholere się nie uruchamiał, teraz lece ciągle na live z usb który ma przydzieloną pamięć na programy i dokumenty, dzięki czemu nie trace programów po każdym wyłączeniu. Jako zwykły nie udało mi się zainstalować by działał, wywalało ciągle "brak systemu" w kompie miałem wtedy tylko kartę/pendriva bez zwykłego dysku a grub był na nich. Udało Ci się korzystać z RDA na Ubuntu?
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"