Mam proźbę, wytłumaczy mi ktoś krok po kroku jak mogę wgrać nowy soft 8.4 do nokii x-3. Programem nokii nie mogę bo mówi że dla mojego produktu (0597008) nie jest dostępne. Telefon jest z Plusa wieć pewnie dla tego, może być niebrandowane oprogramowanie. Jak bym zgłaszał na gwarancje to spowrotem wgram stary soft.
piotrtal, tak. Paczki MAJOR to softy nie brandowane, aby mieć brandowane PC musisz doistalować paczkę MINOR
Nokia C5-00 PC: Intel Core 2 CPU 4400 2x2GHz , nVidia GeForce 7300GS 256MB, 1GB RAM DDR2, HDD 250GB Zawsze wynagradzaj ciężką pracę użytkowników, klikając <<Hardstyle Is My Religon!>> NIE pomagam na GG!!!
Mam nowy telefon Nokia X3-00 od dwoch dni z softem 8.40 (oryginalny). Wciaz wystepuje problem z aparatem fotograficznym. Przy probie robienia zdjec 9 razy na 10 razy wyskakuje komunikat "operacja nie powiodla sie" - tylko czasami uda sie zrobic zdjecie (wyjatkowo). Nie ma mozliwosci praktycznie korzystania z tego aparatu cyfrowego. Prosze o pomoc. Probowalem robic aktualizacje przez OVI ale w telefonie jest najnowsze oprogramowanie w wersji 8.40. Wiem ze mozna wgrac soft 8.50 albo 8.55 nawet, ale wtedy bede mial problem z gwarancja - chyba ze...
Chyba ze bede mogl spowrotem wgrac brandowany soft z Plusa w razie gdyby nowa poprawka nie pomogla - czy ma ktos z Was brandowany soft do Plusa w wersji 8.40? lub czy moze da sie zrobic backup softu, ktory jest aktualnie w aparacie? bylbym wdzieczny za pomoc w tej sprwie.
Poza tym nie mam pewnosci czy to jest sprawa softu, bo mnie to wyglada na uszkodzenie hardware'u. Gdzies w necie czytalem ze duzo modeli ma tego typu problem z kamera cyfrowa.
Wtedy pozostaje tylko wymiana na gwarancji. Aparat mam z firmy - (nie jest kupiony na mnie).