![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 51 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-540] Nokia X3-00 |
---|
![]() |
1 Jul 2010, o 14:21 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak czaro1514, właśnie to mój PC. Wielkie dzięki. Jak będziesz wiedział coś o wersji 8.40 to napisz
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Jul 2010, o 00:40 |
banannn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam proźbę, wytłumaczy mi ktoś krok po kroku jak mogę wgrać nowy soft 8.4 do nokii x-3. Programem nokii nie mogę bo mówi że dla mojego produktu (0597008) nie jest dostępne. Telefon jest z Plusa wieć pewnie dla tego, może być niebrandowane oprogramowanie. Jak bym zgłaszał na gwarancje to spowrotem wgram stary soft.
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 14:27 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już od jakiegoś tygodnia czy dwóch w navifirm są softy z brandem plusa i play
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 15:48 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biorę na siebie rehost
|
![]() |
![]() |
6 Oct 2010, o 21:08 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 Feb 2011, o 23:18 |
piotrtal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy to jest niebrandowany soft?
|
![]() |
![]() |
20 Feb 2011, o 12:12 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jonny wrote: v08.50 Major Package piotrtal, tak. Paczki MAJOR to softy nie brandowane, aby mieć brandowane PC musisz doistalować paczkę MINOR |
![]() |
![]() |
1 May 2011, o 20:50 |
piotrtal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam nowy telefon Nokia X3-00 od dwoch dni z softem 8.40 (oryginalny). Wciaz wystepuje problem z
aparatem fotograficznym. Przy probie robienia zdjec 9 razy na 10 razy wyskakuje komunikat "operacja nie powiodla sie" - tylko czasami uda sie zrobic zdjecie (wyjatkowo). Nie ma mozliwosci praktycznie korzystania z tego aparatu cyfrowego. Prosze o pomoc. Probowalem robic aktualizacje przez OVI ale w telefonie jest najnowsze oprogramowanie w wersji 8.40. Wiem ze mozna wgrac soft 8.50 albo 8.55 nawet, ale wtedy bede mial problem z gwarancja - chyba ze... Chyba ze bede mogl spowrotem wgrac brandowany soft z Plusa w razie gdyby nowa poprawka nie pomogla - czy ma ktos z Was brandowany soft do Plusa w wersji 8.40? lub czy moze da sie zrobic backup softu, ktory jest aktualnie w aparacie? bylbym wdzieczny za pomoc w tej sprwie. Poza tym nie mam pewnosci czy to jest sprawa softu, bo mnie to wyglada na uszkodzenie hardware'u. Gdzies w necie czytalem ze duzo modeli ma tego typu problem z kamera cyfrowa. Wtedy pozostaje tylko wymiana na gwarancji. Aparat mam z firmy - (nie jest kupiony na mnie). |
![]() |
![]() |
1 May 2011, o 22:01 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piotrtal, to oddaj na gwarancje sam sie nie baw
![]() |
![]() |
![]() |
25 Sep 2011, o 20:34 |
B_A_M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest jakis nowy soft? bo w tym 8.50 jest problem z przegladaniem zdjęć w telefonie
|
![]() |
![]() |
25 Sep 2011, o 21:35 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8.54 i 11
![]() |
![]() |
![]() |
26 Sep 2011, o 20:56 |
B_A_M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Viperer jak masz to wrzuc gdzies oba:)
|
![]() |
![]() |
27 Sep 2011, o 10:04 |
dawid1958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Navifirm masz oba softy
|
![]() |
![]() |
31 Mar 2012, o 15:44 |
Kubix1796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mógłby ktoś podać aktualny link do softu 8.40 ?
Z góry dzięki za pomoc ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
23 May 2012, o 17:34 |
weight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ktoś może wrzucić jakiegoś softa do noki x3 bo te linki nie działają
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 51 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)