![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Informacje o nowych softach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-540] Nokia X3 Soft 8.50 |
---|
![]() |
17 Sep 2010, o 19:57 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jako, że moja Nokia X3 wróciła właśnie z serwisu postanowiłem zaktualizować oprogramowanie i co znalazłem? Nową wersję oznaczoną numerkiem 8.50. Co zostało poprawione? Soft został przyspieszony. Jak się sprawuje? Napiszę prawdopodobnie jutro, gdyż dopiero wtedy będę mógł go przetestować. Oprogramowanie można pobrać NaviFirmem. [ Dodano: 17 wrz 2010, o 19:57 ] Sorry, że tak późno, ale niestety nie miałem jak wgrać nowego softa, jednak dzisiaj to uczyniłem ![]() Znalazłem dwie zmiany; - Telefon rzeczywiście trochę przyspieszył - Dodano aplikację Facebook Znalazłem jedną wadę, jeśli chodzi o soft, który ja ściągnąłem. Chodzi o to, że u mnie nie działa gra Snake3D a przy próbie jej włączenia wyskakuje komunikat, że aplikacja jest nieprawidłowa, czy usunąć?, możliwe, że po prostu ja mam jakąś dziwną wersję contentu ![]() Polecam wgranie nowego oprogramowania wszystkim użytkownikom X3 ;d |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Sep 2010, o 14:35 |
FiJo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja szukałem tego softa na NaviFirm, ale niestety nie ma na mój ( chodzi o mój nr z pod spodu baterii )
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 19 września 2010, o 14:58 ] Wszystkie Euro-B mają polski język. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Informacje o nowych softach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)