![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[X6-00] Nokia X6 RM-551 - Wgranie języka Polskiego. |
---|
![]() |
6 Dec 2014, o 16:22 |
triada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam telefon Nokia X6 RM-551 16GB wersja Ameryka Północna White Yellow Product Code : 0592621 FW 21.2.005. Telefon posiada teraz wersje FW V 30.2.003 widocznie był aktualizowany. I tutaj mam problem, chciałem wybrać nowsze FW z językiem Polski jestem na stronie http://nokiafirm.com/version-325.html każde FW nie ma informacji o EURO3, czy w ogóle nie ma języka Polskiego dla RM-551 ![]() Jest też taka sama Nokia X6 lecz ma RM-559, tutaj jest EURO3 http://nokiafirm.com/version-324.html Jakbym wgrał te FW od RM-559 do RM-551 to telefon się włączy ![]() |
Last post |
![]() |
6 Dec 2014, o 20:06 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro masz wersję amerykańską, to jest to de facto inny model i po wgraniu wprost tego softu, może być problem.
|
![]() |
6 Dec 2014, o 21:21 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może podłączyć jako wersja z E3 i jako DeadPhone flashować? Mój serwisant mówił, że nawet po nieudanym downgrade Phoenixem może podnieść
|
![]() |
6 Dec 2014, o 21:39 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
7 Dec 2014, o 02:21 |
pawelooss wrote: Skoro masz wersję amerykańską, to jest to de facto inny model i po wgraniu wprost tego softu, może być problem. Rozumiem, no właśnie się tego obawiam że może być jakiś problem ![]() Ale one czymś się różnią te telefony chyba nie ![]() notonlypierogi wrote: A może podłączyć jako wersja z E3 i jako DeadPhone flashować? Mój serwisant mówił, że nawet po nieudanym downgrade Phoenixem może podnieść Aha, no nie wiem czy faktycznie wstanie, muszę się zastanowić czy taki eksperyment ![]() nemo333 wrote: Już był tu omawiany podobny przypadek z tym telefonem i jest opis jak uruchomić na nim polski język. Temat "Wgrywanie polskiego langpacka" będzie na 100% pomocny. Arty oraz FAQ lukłem wcześniej ale nie znalazłem odpowiedzi. Podałeś wskazówkę do tematu, znalazłem ją przeczytałem, zrobię tak jak jest tam opisane i później napiszę czy działa to czy nie. Zmiana nazwy pliku EURO3 RM-559_40.0.002_prd.rofs2.V06 na RM-551_40.2.002_prd.rofs2.V17 Nie działa ![]() To samo jest z innym plikami EURO3 z wcześniejszym FW. Napisz mi jak mam teraz wgrać ten język Polski? |
![]() |
7 Dec 2014, o 02:41 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Czytałeś poradnik? Nikt tam nie pisał że masz zmieniać jakiekolwiek nazwy plików. Masz podmienić ścieżkę do nich. Wybierasz soft dla wariantu swojego telefonu, wchodzisz w opcje i tam wybierasz polski langpack zamiast angielskiego wybierając inny plik PPM z dysku. |
![]() |
7 Dec 2014, o 22:25 |
nemo333 wrote: :facepalm: Czytałeś poradnik? Nikt tam nie pisał że masz zmieniać jakiekolwiek nazwy plików. Masz podmienić ścieżkę do nich. Wybierasz soft dla wariantu swojego telefonu, wchodzisz w opcje i tam wybierasz polski langpack zamiast angielskiego wybierając inny plik PPM z dysku. A to można w ogóle nazwać poradnikiem ![]() Jak tam nic nie piszę jak to zrobić krok po kroku ![]() Zrobiłem tak jak napisałeś, wszystko działa jak należy, mam już język Polski ![]() Wątek można zamknąć, dziękuję. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|