![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[RM-559] Nokia X6 |
---|
![]() |
1 Aug 2010, o 11:41 |
Vanquish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Dec 2012, o 11:48 |
pawel144144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odświeży ktoś upload?
|
![]() |
![]() |
6 Dec 2012, o 14:12 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawel144144, pobierz soft navifirmem.
|
![]() |
![]() |
19 Apr 2013, o 17:22 |
lukskywalker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phoneix nie daje rady. Macie jakieś pomysły na flashowanie?
|
![]() |
![]() |
19 Apr 2013, o 19:34 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak to nie daje rady? Jakiś komunikat?
|
![]() |
![]() |
6 Aug 2013, o 12:11 |
colnet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak - mam taki sam problem - Phoenix nie daje rady. W necie doczytałem że od kwietnia Nokia blokuje nieautoryzowany dostęp do swoich serwerów. Wróćmy jednak do Phoenix'a. Po kliknięciu "Scan Product" - jest OK - ale dalej jak klikam : "Flashing -> Firmware Update to dostaję taki obrazek :
![]() Gdy kliknę prostokąt w "belce" adresowej "Product Code" to dostaję taki obrazek : ![]() a gdy kliknę "Upgrade Software" lub kazdy inny poniżej tego przyciski to dostałe taki obazek : ![]() W sieci wyczytałem ze Phoenix'owi brakuje softu to telefonu - a w moim przypadku jest to Nokia X6 Black 8GB ze simlockiem brytyjskiej sieci "3" który usiłuję zdjąć i jednocześnie zamontować polskie menu. Jeśli chodzi o soft do tej Nokii to znalazłen taką stronkę: Link: http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_X6.html?productType=RM-559&releaseID=6683469834&variantID=6728642341&productCode=059B7P9&version=40.0.2 I w tym miejscu znaki zapytania : Czy wszystkie te pliki ściągać ?. Jeden z nich ma 1,6 GB ! Podobno żeby sprawy dokonać potrzebny będzie jeszcze jakiś driver - właśnie umknął mi ten link, ale może na całość ktoś może mi służyć pomocą opisując swoje doświadczenia. Proszę o pomoc w temacie |
![]() |
![]() |
6 Aug 2013, o 14:01 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie pobieraj tylko tego największego, bo to obraz karty pamięci.
Sim-Locka natomiast tym, ani żadnym innym darmowym sposobem nie zdejmiesz. |
![]() |
![]() |
6 Aug 2013, o 19:18 |
colnet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak szumnie piszą na rożnych forach że jak wymienię firmware na niebrandowane to i simlock pójdzie precz. Czyżby wszyscy kłamali ?.
|
![]() |
![]() |
6 Aug 2013, o 19:23 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Firmware a simlock, to dwie różne rzeczy. Zmieniając soft, nie zdejmiesz simlocka.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Paczki z oprogramowaniem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)