Na E71 nie działa. Po zainstalowaniu programu od razu wysypuje komunikat o tym, żeby odnowić licencję, a jak chcę wejść w Quarantine list to wywala ten sam komunikat i wraca do menu i nie mogę zhackować systemu. DrWeb nie działa, bo nie ma opcji Select All i Restore All.
[ Dodano: 3 lut 2012, o 21:38 ] UMU Hack też nie działa, jak zatwierdzam ten klucz, który sam się pojawia, dostaję komunikat: "A communication failure has occurred, retyring.". Wpisuję 123 i dostaję komunikat, że klucz nie jest dla tego produktu.
[ Dodano: 3 lut 2012, o 21:38 ] Więc czym mam ją zhackować?
witam coś nie działa w n82 po zainstalowaniu Nortona wyskakuje : This Norton security product has expired. Please renew your license! po czym się wyłącza
Nokia DrWeb AV Security tez nie dziala.... co w tym przypadku zrobic ?
Po zaktualizowaniu(wcaesniej działało) do belle mojej x7 wywala mi błąd: file already exist tzn. plik nie istnieje i faktycznie w folderze C://sys nie ma folderu bin. Co mam zrobić żeby to zadziałało? Macie jakies pomysły?
Kurcze chłopie konkrety. Jak pisze, że wcześniej działało to raczej trudno żebym teraz to źle robił. Nie mam poprostu folderu bin i nie wiem co zrobić by on sie pojawił.