Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Chociaż ja dziś shackowałem C5. Data cofnięta o rok od dziś i telefon bez sim i poszło, na początku się pluł o nieważności licencji ale po resecie telefonu już poszło. Co nie zmienia faktu że mimo że działa to lekko niewygodna bo do RP+ Lite przynajmniej w mojej wersji musiałem przywrócić obecną datę.
na mojej E66 nie działa.Posiadam soft 510.21.009.Downgrade coś zmieni?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podoba sie daj Patche do C2-01 Moja specjalnosc
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Hmm może mi ktoś jak mam się dostać na ten dysk C telefonu, skoro nie mogę zainstalować programu xplore, bo nie ma certyfikatu? Jestem nowy więc proszę o pomoc