![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 44 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nowa odsłona OPDA - wyrabianie certyfikatu - nowa wersja. |
---|
![]() |
15 Jul 2010, o 22:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Norek, a Ty jesteś taki leń i nie potrafisz znaleźć w tym samym dziale innego tematu, o którym pisałem w moim poprzednim poście?
|
Last post |
![]() |
22 Jul 2010, o 15:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87, był dostępny od razu bo widać już kiedyś ktoś wyrabiał certy dla tego imeia
![]() |
![]() |
22 Jul 2010, o 16:05 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, Pewnego razu serwis usunął mi wszystkie certyfikaty jakie miałem na profilu, posiadałem je również na dysku, chciałem sprawdzić szybkość ponownego wyrobienia i był od razu, więc to ma sens.
Tak czy siak ostatniego czasu wyrabiałem certyfikaty, których do tej pory nie było w serwisie. Czas potrzebny na ich stworzenie wynosił 5-6 godzin, więc i tak jest szybciej niż ktoś wcześniej pisał - kilka dni. |
![]() |
2 Aug 2010, o 08:42 |
PrzemoOos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak wchodzę na te strony to wszędzie mam chińskie znaczki... w pierwszej stronie nie mogę znaleźć napisu: english forum. Poradzicie coś?
|
![]() |
2 Aug 2010, o 09:01 |
PrzemoOos, poprosić o cert w innym temacie tego działu.
|
![]() |
2 Aug 2010, o 16:22 |
PrzemoOos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poprosiłem:)
|
![]() |
10 Dec 2010, o 15:14 |
Gelo33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak chce pobrać pliki .cer i .key to wyskakuje mi okienko i pisze:
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. Tu do wyboru suma 5 albo 3 Euro Thank you. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 grudnia 2010, o 13:41 ] No więc... Gelo33 wrote: please wait 3-5 business days [ Dodano: 10 gru 2010, o 13:43 ] aż tyle mam czekać?? też takie cos mieliscie?? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 grudnia 2010, o 14:00 ] Cały świat tam wyrabia. Myślałeś, że to potrwa 30 minut? ![]() [ Dodano: 10 gru 2010, o 14:14 ] Nie od wczoraj czekam. Myslalem ze to z 24h trzeba czekac |
![]() |
10 Dec 2010, o 16:28 |
Na innym forum podpisuję instalki symbianowe, jeśli trzeba to także przez OPDA wyrabiam certyfikaty. Mi serwis tworzy je w kilka godzin. Dla przykładu jeśli ok 13 wyślę zgłoszenie to jeszcze tego samego dnia mam gotowy, jeśli ok. 20 to certyfikat mam gotowy jeszcze w nocy (nie wiem o której godzinie bo na ogół sprawdzam dopiero ok. 10 i jest). Wychodzi na to, że dla osób, które notorycznie wyrabiają nowe certyfikaty serwis robi to szybciej.
|
![]() |
14 Dec 2010, o 17:09 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Na innym forum podpisuję instalki symbianowe, jeśli trzeba to także przez OPDA wyrabiam certyfikaty. Mi serwis tworzy je w kilka godzin. Dla przykładu jeśli ok 13 wyślę zgłoszenie to jeszcze tego samego dnia mam gotowy, jeśli ok. 20 to certyfikat mam gotowy jeszcze w nocy (nie wiem o której godzinie bo na ogół sprawdzam dopiero ok. 10 i jest). Wychodzi na to, że dla osób, które notorycznie wyrabiają nowe certyfikaty serwis robi to szybciej. Mógłbyś mi wyrobić? ![]() |
![]() |
14 Dec 2010, o 17:32 |
Daj IMEI.
|
![]() |
14 Dec 2010, o 20:58 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
358998017556252, n95-1
![]() |
![]() |
15 Dec 2010, o 11:59 |
![]() |
28 Jan 2011, o 00:11 |
Ktoś się orientuje od jakiego czasu serwis OPDA nie działa? To poważna awaria czy tymczasowa?
|
![]() |
28 Jan 2011, o 00:45 |
Nieważne, jutro czeka Was niespodzianka - wracają certyfikaty FGC.
![]() |
![]() |
28 Jan 2011, o 00:48 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co to za niespodzianka, skoro mówisz co to
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 44 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)