Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Nie wiem czy widzieliście ale dzisiaj oglądając wydarzenia pokazali ten kawałek. Było wielkie oburzenie z tego powodu. Co o tym sądzicie? Dodam że autorami są Kuba Wojewódzki i Michał Figurski.
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Wpada w ucho dobra muzyka :d Michał Figurski fajnie śpiewa
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
a z mojego pkt widzenia to jest prawda co śpiewają. Kto normalny po stracie brata brał by udział w wyborach na nową głowe państwa , żenujące jest to strasznie. Teraz maja bulwers z tego powodu , bo niby piosenka obraża ich . A tak na prawdę mówi całą prawdę o tym idiotyźmie w rządzie. Moim zdaniem ani Kaczyński ani Komorowski nie powinni być prezydentem
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Raczej nie jest to miłe. W końcu strata brata nie wywołała w nim radości...Może on ma inne zamiary. Może chce kontynuowac to co robił jego brat... Pewnie myśli, że bliźniak by tego chciał. A poza tym to nikt tak na prawdę nie zna przyczyny tego kandydowania. Według mnie głupia piosenka