Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Nowa usługa w Plusie.

Post Nowa usługa w Plusie. 12 Jul 2009, o 13:26

Male - Administrator  Posts/Topics12084/1215  Reputation point 17491 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Usługa Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych w komórkowej sieci Plus dostępna jest od lipca 2009 roku i skierowana jest wyłączenia do klientów abonamentowych operatora.

Usługa blokuje przyjmowanie połączeń przychodzących z numeru nierozpoznanego (tzw. numerów zastrzeżonych). Po aktywacji usługi każde połączenie przychodzące które nie zostanie zaprezentowane własnym numerem nie zostanie zrealizowane, a abonent usługi nie będzie o tym fakcie poinformowany.

Osoby, które będą chciały się połączyć z numeru stacjonarnego usłyszą odpowiedni komunikat o przyczynie nie zestawienia połączenia z prośbą o ponownie połączenie z numeru z włączoną funkcją prezentacji numeru

Aktywacja oraz korzystanie z usługi jest bezpłatne. Usługę można aktywować i deaktywować samodzielnie za pomocą opcji ebok oraz poprzez konsultanta Biura Obsługi Abonenta dzwoniąc pod numer 2601.

Last post
Reply with quote 

Post Re: Nowa usługa w Plusie. 12 Jul 2009, o 22:05

Male - 80%  Posts/Topics317/23  Reputation point 248 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
pawelooss wrote:
Usługa Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych w komórkowej sieci Plus dostępna jest od lipca 2009 roku i skierowana jest wyłączenia do klientów abonamentowych operatora.

a mam takie pytanie ja mam też w plusie ale na kartę za 1zł wziąłem se kome i mogę tą usługę włączyć ?
Reply with quote 

Post Re: Nowa usługa w Plusie. 12 Jul 2009, o 23:48

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Macintosh Mozilla
Bardzo faja ta usluga. Ciekawe kiedy wprowadzi ja orange od mixa bo by mi sie przydala

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests