![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nowy, ciekawy użytkwnik :) |
---|
![]() |
13 May 2014, o 22:33 |
I<3AnnA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam was wszystkich! Jestem dosyć nowy, i chcę Was spytać jakiej muzyki słuchacie
![]() ![]() ![]() Pozdrówka ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 13:08 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od dwóch lat muzyka elektroniczna
![]() ![]() Z ulubionych wykonawców to: Borgore, Datsik, Flux Pavilion, Fox Stevenson, HeadHunterz,Katfyr, KILL TEH NOIZ, KOAN Sound, Dubsidia, Kove, Krewella, Linkin Park, The M Machine, Blasterjaxx, Mt Eden, Treistam, Pegboard Nerds, Rise At Night, Ry Legit, Skrillex,T-mass,Teddy Killerz, Varien, Xilent, Zomboy a także Selena Gomez ![]() [ Dodano: 14 maja 2014, o 13:08 ] PS z elektroniki najmniej lubię Trap ![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 15:02 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja także elektronika, głównie house, hardstyle, nu-style. Czasem posłucham dubstepu lub dupstyle'u. Nie mam ulubionego wykonawcy, aczkolwiek szczególnie lubię Avicii, Showteka, Toneshifterz, Frontlinera.
![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 19:47 |
Faaajniee ; 3 @MUsk rozpisałeś się ; D Miło mi, że mogę was poznać od strony muzyki
![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 20:31 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja słucham prawie każdego gatunku muzyki, ostatnio z moich ulubionych wykonawców to: Bezczel,Arty,Sweedish House Mafia,ATB,Bosski Roman,Sumpaistic,Lady Pank,Linkin Park,Pięć Dwa,Luxtorpeda,Lindsey Striling...
|
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 20:49 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Swedish House Mafia też mają bardzo fajne piosenki.
![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 20:59 |
Conrado967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro Cię to tak interesuje
![]() Słucham raczej muzyki starszej sprzed lat 2000, ale z wyjątkami oczywiście. Najbardziej lubię nową fale lat 80, a także new romantic, cold wave, synthpop i po prostu rock i pop lat 80 ![]() ![]() Ostatnią piosenką która mnie wzięło to Miami Night '84- Ocean Drive i niech was nie zwiedzie nazwa zespołu, bo utwór pochodzi z 2012 i czerpie garściami z syntezatorowych brzmień lat 80 ![]() No w sumie chyba wystarczy tego nudzenia, ale o muzyce czasem lubię pogadać, ale zdecydowanie bardziej wolę jej słuchać ^^. |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 22:23 |
emberdo, save the world, calling(lose my mind) najlepsze jak dla mnie piosenki Sweedish House Mafia
![]() |
Last edited by hubert123454 on 14 May 2014, o 22:24, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 22:48 |
Możesz się wygadac- własnie w tym celu założyłem ten temat, byśmy gadali o Naszej muzyce : D Ja to ostatnio tylko Linkin Park, zazwyczaj słucham A light that never comes (2012), Gulity all the same (2014), Numb, Crawling i wgl to co mi telefon zapoda ; D Ostatnio też często słucham GrubSon- Na szczycie ; ) polecam, polubiłem : D.
|
![]() |
![]() |
14 May 2014, o 23:46 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam sporą rozbieżność.
![]() - Reggae (90% to EWR i Ras Luta) - Ciężkie brzmienia (Metallica, Anthrax, Iron Maiden) - Lata 70 - 80 - Disco (polo też, a co!) - Hands Up - Drum n Bass I takie też zestawy mam w samochodzie. ![]() Conrado967, podrzuć mi na PW jakieś dobre nutki z lat 80 i 90 ![]() |
![]() |
![]() |
15 May 2014, o 08:46 |
ZiomalMarcin, z EWR to najlepszą piosenką są Transparenty, EWR poznałem dzięki kumpeli z gimnazjum.
[ Dodano: 15 maja 2014, o 08:46 ] I<3AnnA, ja LP słucham dzięki mojej cioci, pamiętam że na kasecie miała ich cały album. |
![]() |
![]() |
24 Aug 2014, o 17:52 |
Seth74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Są tu może fani Artura Rojka? Brzmi na żywo jeszcze lepiej niż na płycie. Poza tym Banks, Domowe Melodie, Arctic Monkeys, a i Green Day się trafi w ramach wspominania czasów studenckich
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)