Witam. Mam problem, ponieważ mój monitor wczoraj kopnął w kalendarz. Dlatego teraz poszukuję jakiegoś monitora 19', LCDdo... 300-350 zł. Czekam na jakieś konkretne propozycje, dzięki z góry.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 29 stycznia 2011, o 16:13 ] Płaskiego to ja mam nawet CRT.Serio.
[ Komentarz dodany przez: kurupt: 29 stycznia 2011, o 16:13 ] Dzięki za poprawkę.
Last edited by kurupt on 29 Jan 2011, o 19:50, edited 1 time in total.
Najpierw napisz jaką posiadasz kartę graficzną? Masz w niej cyfrowe wyjście DV!?? Jeżeli tak to warto zainwestować w monitor z takim wyjściem. Jeżeli nie, to całkiem fajne monitory BenQ z LED możesz dostać pod analoga D-Sub
Polak nie kaktus, pić musi!!!
Nokia 3310 -> Siemens C60 -> Nokia 6020 -> Motorola V360 -> Nokia 6233 -> Nokia 6730c
Bo pewnie lepszy obraz jest, LCD monitory wyświetlają obraz cyfrowo, jak podasz sygnał cyfrowy to leci to płynnie, a jak dajesz analogowe, to monitor najpierw musi go przekonwertować na cyfrowy i dopiero wyświetlać, nie wiem czy tak jest, po prostu to wnioskuję
adammmos, jest tak jak piszesz tyle, że konwersja przebiega dwa razy. Z grafiki: cyfra na analog do monitora: analog na cyfrę Więc jak się można domyślić trochę się traci na jakości obrazu np spada jakość kolorów, możesz takie pionowy pasy zobaczyć
Polak nie kaktus, pić musi!!!
Nokia 3310 -> Siemens C60 -> Nokia 6020 -> Motorola V360 -> Nokia 6233 -> Nokia 6730c