A tematy bez żadnych odpowiedzi tak? Takie to z których oferty nie wiadomo czy są aktualne czy nie?pawelooss wrote:A mnie np. nie interesują kilkudziesięciopostowe rozmowy, które musiałyby się pojawić, gdyby całkowicie wyeliminować formy prywatnego kontaktu.
A żebyś wiedział, że... niewasiesto wrote:jojo87, przyznaj się że chociaż raz nie zrobiłeś tak że zarejestrowałeś się na forum tylko po to żeby coś pobrać i już nigdy więcej tam nie byłeś...
No i muszę się powtórzyćmichero wrote:Tylko jak pisałem wcześniej, ktoś może zostawia nr gg, bo wie, że nie będzie tu zaglądał, bo dał setki ogłoszeń i np zapomni. A tak zostawi nr i kto będzie chciał to go złapie.
Na siłę problemy stwarzasz, ot cojojo87 wrote:Użytkownicy muszą często zaglądać na forum aby nie pominąć odpowiedzi? o.O Nie żartuj sobie, auto powiadamianie o odpowiedzi w tematach chyba od czegoś jest... Tym bardziej, że (jeszcze póki co) istnieje taka możliwość ale przez pięć GG.
jojo87 wrote:A tematy bez żadnych odpowiedzi tak? Takie to z których oferty nie wiadomo czy są aktualne czy nie?.
jojo87 wrote:wczoraj napisałem 3 000 post
jojo87 wrote:Na siłę problemy stwarzasz, ot co
jojo87 wrote:ideą tworzenia For jest wymiana zdań
kurupt wrote:powiedzmy 20 postów?
kurupt wrote:idą trollować
Ty w ogóle masz blade pojęcie, co by się wtedy działo?
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests