hoppek wrote:O i jeszcze wkurza mnie to, że jak jest jakiś temat, który ma przynajmniej 2 strony, a ktoś w nim coś napisze to jak wejdę w ten temat to nie przenosi mnie od razu do czyjegoś nowego posta tak jak na starym silniku tylko sam muszę przejść na ostatnią strone na sam dół.
hoppek wrote:I jeszcze jak się napisze coś baaardzo długiego w SB to tego nie widać, a na starym silniku było tak, że jak tekst był za długi to przenosiło na dół, a nie ucinało.
hoppek wrote:I kolejny plus, mianowicie na starym silniku jak się dopisywało coś do posta swojego to nie było informacji o tym, a teraz jak się coś dopisze to pisze, że było pisane coś przez użytkownika takiego i takiego.
hoppek wrote:Kolejny minus, mianowicie jak pisaliśmy coś do jakiegoś tematu, który był kilka miejsc niżej to w nagłówku tematu o tym pisało, ale jak sie wejdzie do tematu to ten temat powinien być na górze, a nie tam gdzie był. O takie coś mniej więcej mi chodzi:
pawelooss wrote:po prostu nie zdążyło jeszcze wczytać całej strony
JimmyBlack wrote:brak podglądu ostatniego posta po najechaniu na temat. Wcześniej to było miłe
kamil_amil wrote:było tak jakby bardziej funkcjonalne forum niż teraz
adrian-93 wrote:szczerze mówiąc nie podobają mi się te zmiany
michero wrote:Szczerze mówiąc to mnie niespecjalnie się podoba.
michero wrote:Głównie dlatego, że na operze mini v3, której używam, niezbyt fajnie to wygląda, no i mam ograniczone możliwości (na v5 jest ok).
michero wrote:A, i styl jakiś taki mdły, ale rozumiem, że najważniejsza była przesiadka i że grafik nie wyrobił;)
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests