Dobra, przepraszam że piszę jeszcze raz (odgrzewam starego kotleta), ale dalej nie kupiłem żadnego telefonu, ponieważ fundusz na to nie pozwalał. Ale w końcu się to zmieniło i teraz mam pytanie czy zostać przy tej Noki Lumi 720 dalej czy szukać czegoś innego? Aktualny stan konta że tak powiem to 800zł, chciałem coś nowego z gwarancją, nieużywanego. W salonie play widziałem kolejne oferty takie jak Sony Xperia M2, LG L9 II, LG L90 oraz Samsung Galaxy Core LTE. I tak właśnie się zastanawiam, ciągle zależy mi na baterii i aparacie jak by co. niby te tel mają lepsze ,,bebechy" ale nie mają tego na czym mi zależy. ktoś jakiś inny pomysł ma czy zostać przy swoim?
dla mnie sprawa jasna. jeżeli ta nokia najbardziej Ci odpowiada i pasuje, to nie ma co się zastanawiać. Tylko pytanie czy znasz juz ten pseudo system jaki Nokia teraz ładuje w swoje słuchaweczki.
sam siebie zmusilem do poszukania jakichkolwiek plusów Windowsa, na 1020 i na jakimś śmiesznym nokiowym tablecie za 2500 zł, i... ni ch***, nie znalazłem żadnego. A nawet utwierdzilem się jeszcze bardziej w przekonaniu, że to Android 'krulem' jest.