Witam. Za bardzo nie wiedziałem gdzie zamieścić temat, jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 lutego 2010, o 01:52 ]
No przecież jest cały odpowiedni dział na takie tematy. A i nazwa tematy nie zachwyca.
Aktualnie posiadam N3110c, która coraz bardziej niedomaga i w ogóle zaczyna być zabytkiem Czas na zmianę telefonu. Piszę do was, ponieważ zastanawiam się nad wyborem telefonu i liczę, że pomożecie mi w jego wyborze.
Co ma mieć telefon:
-NOKIA - TYLKO I WYŁĄCZNIE
-DOTYKOWY EKRAN
-WiFi
-przydałby się symbian z możliwością instalowania map, uruchomienia nawigacji
-jak najmniejsza awaryjność, nie chcę dużych problemów z softem (jak to w N3110c bywało), raczej nie będę chciał go modyfikować (poza chyba odblokowaniem symbiana (?))
-złącze mini jack (3,5mm)
-trochę pamięci, może być wbudowana (dużo), ale złącza kart pamięci nigdy za wiele.
Po tych moich specyfikacjach najbardziej pasuje mi "Nokia X6 16GB" - zawiera wszystko co napisałem, lecz jak jest z awaryjnością? Soft dobry, nie wiesza się, nie restartuje, nie robi innych cyrków? Kilka miesięcy temu (przed powstaniem Nokii X6) zakochałem się w Nokii 5800 XM. Kolega kupił i narzeka, że musi robić upgrade softu, bo się wiesza i coś tam jeszcze.
Co polecacie? Proszę o możliwie szczegółowe rozpisanie waletów i zad telefonów ^^
Pozdrawiam i liczę na pomoc