![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 17 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nowy Windows 8. |
---|
![]() |
24 Nov 2009, o 16:30 |
Marek12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by Marek12 on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Nov 2009, o 17:24 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodatkowo jeszcze dodam, że wyczytałem na wp.pl, że był wyciek danych z M$ że w Windows 8 będzie zawarta obsługa 128-bitowych procesorów.
![]() |
![]() |
![]() |
24 Nov 2009, o 17:28 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i po co to? Osobiście ciekawi mnie, jakie PRZYDATNE opcje wprowadzą w nowej windzie. Takie techniczne rzeczy tego typu nie są niczym przełomowym, po prostu postęp je wymusza.
![]() |
![]() |
![]() |
24 Nov 2009, o 18:19 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, myśle podobnie.
I tak 128bitowe procesory jeszcze nie są tak popularne, wystarczy nowa wersja Siódemki i by było OK. Mam x64 procesor ale i tak mam 32 bitowego Windowsa bo mam za dużo programów na x86. |
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 17:22 |
Ja Mam win7 i też 32 bitowego
![]() Ale mnie też ciekawi co będzie w Win8 ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 21:03 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak sobie poczytałem komentarze i znowu jakiś art o windows i pełno komentarzy typu "vista jest do d***". Tak mnie to wkurw... ...wkurza - pewnie 25% z nich wogóle z Visty nie korzystało i piszą to co kiedyś w necie w komentarzach przeczytali, a 50% pisze tak bo sie im na 256mb ramu system tnie...
//przepraszam że nie na temat ale nie mogłem się opanować... A wracając do tematu to też mam procek 64 bitowy a system 32 i tak samo jak Filip właśnie ze względu na ilość aplikacji pod 32 bity. A tu już o 128 bitach myślą... |
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 21:13 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993, Filip, czyli wychodzi na to że jak zrobią 128 bit to ludzie i tak będą mieli poczciwe 32 bit bo twórcy programów wolą w takiej ilości bitów tworzyć.
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 21:20 |
xdtgs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip wrote: pawelooss, myśle podobnie. I tak 128bitowe procesory jeszcze nie są tak popularne, wystarczy nowa wersja Siódemki i by było OK. Mam x64 procesor ale i tak mam 32 bitowego Windowsa bo mam za dużo programów na x86. Osobiście posiadam windowsa 7 ultimate x64 tak samo było z vistą i naprawdę jakiekolwiek programy czy gry 32 bitowe działały bez problemu, tak więc bez obaw ![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 22:05 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja miałem vistę i moge śmiało się wypowiedzieć, że przy 3GB nic nie zacina, jedynie parę funkcji mnie bardzo denerwowało i wróciłem do xp
![]() Vista fajna sprawa, ale nie dla ludzi co wolą prostote. Dodam jeszcze, że np gry chodziły porównywalnie szybko jak na xp albo nawet identycznie. |
![]() |
![]() |
25 Nov 2009, o 22:12 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wróćmy do tematu. Jeśli by ktoś miał jakiekolwiek przecieki nt. nowego systemu, proszę wtedy pisać, sam jestem ciekawy.
![]() |
![]() |
![]() |
26 Nov 2009, o 01:03 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh,
przez bardzo długo korzystałem z xpeka 64 bit edition, potem była vista ultimate x64 i teraz 7ultimate x64. ktoś napisał że korzysta z 32bitowego systemu bo ma za dużo programów x86, a czy ktoś pomyślał że 99 programów x86 działa również na systemie x64?? co do windy 8, gdzieś na zagranicznym forum przeczytałem że ma być to tym samym co windows 7 z lekką kosmetyką opartą o sugestie userów windowsa 7 i obsługą tych procków 128bitowych. na razie szału nie ma;) |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 15:12 |
No ja też bym Prosił jak ktoś by miał coś.
A tak do tematu to Lepiej jak by zrobili na 32bity a nie już 128. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-11-27, 17:34 ] Chyba żartujesz, za kilka lat 32bit będzie przeżytkiem. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 16:52 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie Windows7 jest idealny
![]() Narazie brak jakichś problemów itd. ;p |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 18:33 |
Ja mam jeden problem w Win7
Trial mi się skończył ![]() |
![]() |
![]() |
27 Nov 2009, o 19:59 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trial działa do 1 marca niby
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 17 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)