Nie moje rytmy, ale brzmi... beznadziejnie. A tak szczerze fajne wokale, lecz nie podobają mi się w duecie. Chętnie usłyszałbym Ich w jakiś ostrzejszych rytmach. No a teledysk to już wesoła twórczość własna, ale nawet ładnie zrobiony.
Ale nędza Takiego pierdzenia w Polsce jest już przesyt. Raczej ciężko się będzie wbić gdziekolwiek, ale możesz przekazać im powodzenia Niech się wokalistka rozbierze w jakimś teledysku. Przynajmniej będą mieli dużą oglądalność na YT.
Last edited by Obeebok on 27 Jul 2011, o 12:12, edited 2 times in total.
Dla mnie to jednak nie to.. trochę zbyt smętne. Wolę bardziej charakterystyczne grupy, wykonania, piosenki... Jakieś to dla mnie jest po prostu sztuczne.. żeby nie powiedzieć, że wymuszone
Last edited by akatsuki on 27 Jul 2011, o 12:48, edited 1 time in total.
A ja sądzę, że oni po prostu grają tak jak to czują... Fakt jest to początkujący zespół ale nie od razu Rzym wybudowano. Cała nasz polska muzyka to praktycznie komercja więc czemu nie iść w te ślady? Z tego co czytałam to zespół istnieje od jakiś dwóch lat dopiero i sądzę ze jak na tak krótki czas osiągnęli naprawdę wiele. Więc trzymam za nich kciuki i życzę powodzenia The Traiin rządzi !!!
być może będą na jeden sezon... ale w końcu każdy marzy o tym żeby mieć swoje 5 min... i wiadomo że znajda się tacy którym się to nie będzie podobało ale znajda się na pewno tacy którym być może wpadnie to w ucho ważne żeby się nie poddawać... Trochę o nich poczytałam bo nie dało mi to spokoju i zaliczyli parę fajnych koncertów jak support przed Irą, Iwoną Węgrowską czy Kasia Cerekwicką... a to chyba coś ;p szkoda że nie mają na razie wypisanych koncertów bo z miłą chęcią bym się na jakiś przeszła...;p