![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nubia Z9 kolejnym smartfonem z Androidem, na którym uruchomimy Windows 10? |
---|
![]() |
22 Mar 2015, o 22:15 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W takcie konferencji WinHEC Microsoft nie pochwalił się taką informacją, ale urządzenie zostało uchwycone na zdjęciu.
Microsoft zaprezentował kilka dni temu w Pekinie nowe funkcje dla Windows 10 i ogłosił, że system będą mogli przetestować użytkownicy smartfonu Xiaomi Mi4, który działa pod kontrolą Androida z MIUI. Wtedy też pojawiły się przypuszczenia, że eksperyment z Xiaomi może być tylko początkiem. Microsoft nie zdradził w trakcie konferencji WinHEC informacji na temat innych smartfonów z Androidem, na których będziemy mogli zainstalować Windows 10. Tymczasem redaktorzy MyDrivers dostrzegli w Pekinie jeszcze jedno urządzenie z nowymi okienkami i był to smartfon Nubia Z9, którego widzicie na poniższym zdjęciu. ![]() Na razie jednak nie wiemy, czy producentów smartfonu zdecyduje się na taki sam krok, jak Xiaomi. Pozostaje nam czekać na więcej informacji. Z pewnością byłby to jednak ciekawy ruch. Kto wie, a może w niedługim czasie liczba smartfonów z Androidem, na których zainstalujemy Windows 10 zacznie się powiększać. Jeśli mielibyście możliwość zmiany Androida na Windows 10, to skusilibyście się na przesiadkę? zrodlo: komputerswiat.pl |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Mar 2015, o 21:15 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201 wrote: Jeśli mielibyście możliwość zmiany Androida na Windows 10, to skusilibyście się na przesiadkę? Oczywiście i tak mam laucher co wygląda jak Windows Phone, tapetę mam wyłączoną więc nic bym nie stracił bo Office jest na WP |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)