nie ma się co spuszczać nad tym. Komórkę też zmieniasz jak sie zestarzeje albo zepsuje. Owszem, fajnie powspominać jak sie miało 3310 i robilo się swoje dzwonki, ale raczej nie zamieniłbyś swojego androjde, nie? Tu to samo, poldek poldkiem, ale nowe to nowe_NeedSpeed_ wrote: Nie takie perelki gnija gdzies zapomniane w krzakach
tak, z przepoconym i wypierdzianym fotelem po Helmucie. I dziurami w podłodze.Krzysiek_PL wrote:wole proste auto z lat 80 lub 90
davvid wrote:tak, z przepoconym i wypierdzianym fotelem po Helmucie. I dziurami w podłodze.Krzysiek_PL wrote:wole proste auto z lat 80 lub 90
Z jednej strony jestem za tym, żeby ze wzgledów ekologicznych jak i estetycznych co centrów miast nie wpuszczać szrotu starszego niż 15 lat, ale z drugiej strony czym ja ku*** dojade, bo raczej nie pieszo
no właśnie w tym jest problem, że bieda mocno. Napisałem, że w takim razie sam nie mógłbym za niedługo wjeżdżać swoim wehikułem xdKrzysiek_PL wrote:No proszę Cię połowa Polaków ma aut z lat 90 jeszcze xd
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests