by Krzychu_Polowin » 5 Jun 2012, o 21:23
Wracając do tego mojego radyjka oto fotka :
Pomożecie ? Od siebie dodam,że ID3 Tag jest na pewno w 100% dodany.
Edit :
A wracając do silników gazowych i benzynowych uważajcie jak tankujecie na stacjach szczególnie uważajcie na SHELL'a.Ja wczoraj zatankowałem tam gaz i muszę wymienić filtr gazu + czyszczenie membran i parowników gazowych ci co mają auta z instalką gazową widzą co to znaczy.
Pewnie zaraz ktoś się zapyta jak to się stało,a więc już wam opisuję.
Pojechałem wczoraj do Jeleniej Góry jechałem na benzynie,gdy już dojechałem na miejsce postanowiłem,że zatankuję gaz.Podjechałem na najbliższą stację jaką była SHELL zatankowałem tam 10l gazu po ujechaniu jakiś 40m przełączyłem auto na gaz.Podczas wracania do domu samochód na prostej drodze zaczął się dziwnie zachowywać na 4 biegu prędkościomierz doszedł do ok.70km/h i wskazówka zaczęła spadać w dołu,a co za tym idzie auto zaczęło tracić moc.Zredukowałem na 3 bieg i szybko dodałem gazu po czym znów wrzuciłem 4 bieg. Lecz nic to nie dało.Zatrzymałem się na poboczu zgasiłem auto i odczekałem jakieś 5min. Po czym uruchomiłem auto problem ustąpił ale tylko na jakieś 5-8 minut,ledwo dojechałem do domu.Jutro będę czyścił iltr gazu + czyszczenie membran i parowników gazowych.