ja jeszcze widze nawet punciaki II jak jeżdżą. A jest tez taka szkola gdzie mają mini coopera, 206 cc, garbusa i stare tt (ale ciezko zapisac sie na nie bo multum chętnych

Krzysiek_PL wrote:Czym ja będę jeździł przez ponad 30h ;__;
ZiomalMarcin wrote: 11V to na te warunki trochę mało
ZiomalMarcin wrote:Krzysiek_PL wrote:Jakie macie opinie o Fiace cinquecento ?
Pralka frania na 4 kołach.Ogólnie głośna fura, przydałby się 5-ty bieg i okresowo wymagane było płukanie gaźnika. Reszta w porządku.
ZiomalMarcin wrote:Opcjonalnie zastanów się nad Skodą Felką w 1.3 (oryginalny skodowski silnik z favority, jedyny dodatek to wtrysk paliwa), również auto nie do za***ania, tylko rdzewieć szmata lubi i czasem klęka termostat.
_NeedSpeed_ wrote:No to ciesz się że w ogóle coś chciało to kręcić
michal939 wrote:Bez jaj wg mnie jak auto jest nie do za***ania to nie powinno rdzewieć.
_NeedSpeed_ wrote:Jak jest niski stopień sprężania to silnik do remontu i uszczelnienia
ZiomalMarcin wrote:wook wrote:I alternator w feli pada i pompa wodna
Ogólnie przez 14 lat eksploatacji feli, pompy wody nie wymieniłem ani razu, zaś alternator tylko jeden raz, no ale za to 3 pompy paliwa się przewinęły.
Krzysiek_PL wrote:Dla kategorii B posiadamy samochody marki Toyota Yaris z 2012 roku. Samochody są takie same, na jakich aktualnie przeprowadzane są egzaminy państwowe.
Czym ja będę jeździł przez ponad 30h ;__;
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest