w handlu pojawią się bardzo wiele ofert, które pisane są po macoszemu, brzydko wyglądają, są niechlujne, nieczytelne. Postanowiłem wyjść wszystkim sprzedającym naprzeciw i proponuje szablony ofert. Wystarczy, że uzupełnisz dane i oferta jest czytelna i zgoda z regulaminem.
Oto propozycja szablonów:
OFERTA SPRZEDAŻY
WZÓR
TYTUŁ TEMATU:
[SPRZEDAM] Nokia N97 - Używana - Cena 600zł - Aukcja Allegro ----> (jeżeli aukcja jest licytacją podanie ceny nie jest wymagane - zarowno w temacie jak i w 1 poscie)
1 POST:
Opis: Witam, mam do sprzedania używany nokię N97. Telefon w stanie bdb. Lekkie ryski na tylnej obudowie. Folia na wyswietlaczu od nowosci. Telefon noszony cały czas w futerale.
Cena: 600zł
Zdjęcia: (patrz aukcja)
Aukcja allegro: http://www.allegro.pl
Kontakt: GG:123456 E-mail:JAN_KOWALSKI@OP.PL
KOD WZORU:
Kod html:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
OFERTA SPRZEDAŻY/ZAMIANY
WZÓR
TYTUŁ TEMATU:
[SPRZEDAM/ZAMIENIĘ] Nokia N97 - Cena 600 zł - Allegro - Zamienię na Nokia N97 Mini ----> (jeżeli aukcja jest licytacją podanie ceny nie jest wymagane - zarowno w temacie jak i w 1 poscie)
1 POST:
Opis: Witam, mam do zaoferowania używaną Nokie N97. Telefon w stanie bdb. Lekkie ryski na tylnej obudowie. Folia na wyswietlaczu od nowosci. Telefon noszony cały czas w futerale. Sprzedam za 600zł bądz wymienię się na Nokię N97 mini - oczywiście z dopłatą z mojej strony.
Zdjęcia: (patrz aukcja)
Aukcja allegro: http://www.allegro.pl
KOD WZORU:
Kod html:
OFERTA ZAMIANY
WZÓR
TYTUŁ TEMATU:
[ZAMIENIĘ] Nokia N97 - Zamienię na ... (podać przynajmniej tematyke oczekiwanego zamiennika: telefon, badz inna)
1 POST:
Opis: Witam, mam do zaoferowania używany telefon Nokia N97. Telefon w stanie bdb. Lekkie ryski na tylnej obudowie. Folia na wyswietlaczu od nowosci. Telefon noszony cały czas w futerale. Wymienię się na ...
Zdjęcia: ...
Preferowany sposób finalizacji transakcji: Allegro, osobiscie, ...
KOD WZORU:
Kod html:
OFERTA KUPNA
WZÓR
TYTUŁ TEMATU:
[KUPIĘ] Nokia N97 do .... zł ----> (podać kwotę jaką jesteśmy gotowi zapłacić)
1 POST:
Opis: Witam, kupie Nokię N97, stan / nowy / conajmniej db /. Z gwarancją / bądz nie. Cena jaką jestem gotów zapłacic to ... zł.
Preferowany sposob finalizacji tranzakcji: Allegro, osobiscie, ...
KOD WZORU:
Kod html:
[ Dodano: 3 cze 2010, o 13:20 ]
To jak, wprowadzamy to ?